Τετάρτη, 19 Νοέμβριος 2014 13:34

Κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Β. Μαρινάκης για την επίθεση σε βάρος του Ζωγράφου

Γράφτηκε από τον

Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων δραστών της επίθεσης που δέχθηκε πριν λίγες ημέρες, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, μέσω του συνηγόρου του, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Χριστόφορος Ζωγράφου.

Ο κ. Ζωγράφου, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" μετά την επίθεση με λοστό που δέχθηκε το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, θα κληθεί να καταθέσει στον εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση, όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η κατάθεση που έδωσε, επί μιάμιση ώρα, στον αθλητικό εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου για την επίθεση σε βάρος του κ. Ζωγράφου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο κ. Μαρινάκης κλήθηκε σε κατάθεση ενώπιον του εισαγγελέα καθώς είχε εμπλέξει στην επίθεση που δέχθηκε ο κ.Ζωγράφος τον παράγοντα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε τις καταγγελίες που έχει κάνει και δημόσια, ενώ φέρεται να αναφέρθηκε και σε άλλες υποθέσεις επιθέσεων σε βάρος παραγόντων του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Κατά την αποχώρησή του από το εισαγγελικό γραφείο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε:«Ό,τι είχα να πω, το είπα στον εισαγγελέα» ενώ σε ερώτηση για το αν επανέλαβε ενόρκως τις δημόσιες καταγγελίες του, απάντησε: «Πολύ σωστά».

Στο μεταξύ, μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση Ζωγράφου κατέθεσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας, ο οποίος επιθυμεί να καταθέσει και ως μάρτυρας.

Ο κ. Σιμιτζόγλου θα λάβει κατάθεση σήμερα και από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή. Έχει κληθεί επίσης να καταθέσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ωστόσο είναι πιθανό το ραντεβού του με τον εισαγγελέα, λόγω χρόνου, να προσδιοριστεί σε νέα ημερομηνία.

πηγη ΑΠΕ