Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 15:27

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Πεφάνης αντί Χιώτη στην τεχνική ηγεσία

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Πεφάνης αντί Χιώτη στην τεχνική ηγεσία

Τίτλοι τέλους για δεύτερη φορά μπήκαν στη συνεργασία της Αναγέννησης Παραλίας με τον Πέτρο Χιώτη, καθώς αμφότερες οι δύο πλευρές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε “βελούδινο” διαζύγιο έπειτα από δύο χρόνια κοινής πορείας.

Θυμίζουμε ό,τι την σεζόν 2014-15 ο κ. Χιώτης είχε οδηγήσει την “Μπάρτσα” στην κατάκτηση του τίτλου στον 1ο Όμιλο της Β' τοπικής και στην άνοδο στην Α' κατηγορία. Υπό την καθοδήγηση του 48χρονου τεχνικού φέτος, η Αναγέννηση κατέκτησε την 7η θέση στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής με 44 βαθμούς, έχοντας πετύχει 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 10 ήττες σε 30 παιχνίδια. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο ΑΠΣ Αναγέννηση Παραλίας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Πέτρο Χιώτη. Ο ΑΠΣ Αναγέννηση Παραλίας θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Πέτρο Χιώτη για την συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα και να του ευχηθεί καλή επιτυχία για την συνέχεια της καριέρας του”.

Ανακοίνωσε Πεφάνη

Λίγα 24ωρα μετά την λύση της συνεργασίας με τον Πέτρο Χιώτη, η Αναγέννηση Παραλίας προχώρησε άμεσα στην εύρεση του αντικαταστάτη του που είναι ο Παναγιώτης Πεφάνης, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Εθνικό Μελιγαλά, Νέο Άρι, Δόξα και Ατρόμητο Καλαμάτας.
Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Παραλίας αναφέρει:
“Ο Α.Π.Σ Αναγέννηση Παραλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το ξεκίνημα της συνεργασίας του με τον κύριο Παναγιώτη Πεφάνη, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ανδρικής ομάδας .
Το Δ.Σ του Συλλόγου του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο”.

Ν.Κ.