Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 16:04

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Αλλαγή σελίδας με Σταμάτη Φέστα στον πάγκο

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Αλλαγή σελίδας με Σταμάτη Φέστα στον πάγκο

Στην φιλοδοξία του Σταμάτη Φέστα ποντάρει πλέον ο Αστέρας Αρφαρών, στην μετά-Παναγιώτη Βούτσα εποχή.

Η ομάδα των Αρφαρών αλλάζει σελίδα αναζητώντας μια διαφορετική αγωνιστική ταυτότητα, όπως αυτή μπορεί να την προσφέρει ένας αθλητής που έχει αναδειχθεί από τα “σπλάχνα” του συλλόγου και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο υψηλότερο επίπεδο του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου με την φανέλα του Ακρίτα Κορώνης.
Ο 29χρονος Φέστας, ο οποίος έχει παίξει επίσης σε Ολυμπιακό Ανάληψης, Εθνικό Μελιγαλά, Πανθουριακό, ΑΟ Σπερχογείας και Απόλλωνα Καλαμάτας, αναμένεται να έχει τον διπλό ρόλο του παίκτη-προπονητή στον Αστέρα.
Πρόθεση των ιθυνόντων του συλλόγου είναι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε τα παιδιά που έχουν καταγωγή από το χωριό και ανήκουν σε άλλες ομάδες, να φορέσουν την φανέλα του Αστέρα την ερχόμενη σεζόν και να βοηθήσουν στη νέα αυτή προσπάθεια. Την αρχή αναμένεται να κάνει ο 33χρονος τερματοφύλακας, Παναγιώτης Ματθαίος-Λίβας, ο οποίος υπερασπιζόταν φέτος την εστία του Αστέρα Βαλύρας, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αστέρας Αρφαρών τερμάτισε στην 11η θέση στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής με 32 βαθμούς, που μεταφράζεται σε 7 νίκες, 11 ισοπαλίες και 12 ήττες σε σύνολο 30 αγωνιστικών.
Ν.Κ.