Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 16:43

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ: Παρελθόν Σπυρόπουλος, Γεωργακόπουλος και Αλεξόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ: Παρελθόν Σπυρόπουλος, Γεωργακόπουλος και Αλεξόπουλος

 

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος της παρουσίας του Λουίζου Σπυρόπουλου στον Κυπάρισσο, με τα “ελάφια” να ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας του με τον νεαρό τεχνικό μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Στα δύο χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας ο κ. Σπυρόπουλος, ο Τριφυλιακός σύλλογος κατέγραψε μια σειρά από σημαντικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα, η ομάδα κατέλαβε την 3η θέση το φετινό πρωτάθλημα Γ' τοπικής που είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής στην ιστορία της, πέτυχε ρεκόρ παραγωγικότητας τερμάτων, ενώ σημείωσε τις πιο ευρείες νίκες της. Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ε” η διοίκηση του Κυπάρισσου έχει καταλήξει στον εκλεκτό της νέας εποχής, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία και όλα δείχνουν πως θα επέλθει και... γάμος.
Η ανακοίνωση για τον Σπυρόπουλο αναφέρει: “Η επιτυχημένη συνεργασία της ομάδας μας με τον Λουίζο Σπυρόπουλο είχε τον επίλογο που της άρμοζε. Μέσα σε απολύτως φιλικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συμπόρευση των δύο πλευρών, με τον σύλλογο να ευχαριστεί τον νεαρό προπονητή αναγνωρίζοντας την συμβολή και την προσφορά του και τον τελευταίο να λέει το δικό του, συγκινητικό «αντίο» μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας.
Συγκεκριμένα, επισήμανε: "Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε. Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να πω ότι η τελευταία νίκη είναι αφιερωμένη στους τραυματίες που πέρασαν ακόμα και την πόρτα του χειρουργείου για τον σύλλογο που υπηρετούμε! Τους εύχομαι να γυρίσουν πιο δυνατοί σε ό,τι και αν κάνουν την επόμενη μέρα.
Σε όλη την διάρκεια της σεζόν υπηρετήσαμε τον σύλλογο με όλο μας το είναι, είχαμε καλές και κακές στιγμές, γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές χάνεις, ενώ παίζεις καλά και κάποιες άλλες κερδίζεις και ας μην ήσουν καλός. Περάσαμε δύσκολα και στην έδρα μας, κάνοντας προπονήσεις κάτω από κακές συνθήκες του γηπέδου. Το ξεπεράσαμε και συνεχίσαμε όλοι μαζί, παρόλα αυτά δουλέψαμε όπως έπρεπε να δουλέψουμε. Δεν πήραμε αυτό που πραγματικά μας άξιζε, ωστόσο σε κάθε περίπτωση είναι μια πετυχημένη χρονιά πρωταθλητισμού!
Κλείνοντας, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς για την άψογη συνεργασία που είχαμε και με καλό κλίμα μείνατε πιστοί στο πλάνο μας και το αποδείξατε στους αγωνιστικούς χώρους! Συγχαρητήρια πολλά μπράβο και έτσι να συνεχίζετε να αγωνίζεστε!”
Με τον τρόπο αυτό ένα σημαντικό κεφάλαιο ολοκληρώνεται για την ομάδα μας, έπειτα από δύο σεζόν που την καθιέρωσαν στις πλέον ανταγωνιστικές δυνάμεις της κατηγορίας, κατακτώντας πέρσι την 6η και φέτος την 3η θέση.
Μαζί γράψαμε τα ομορφότερα κεφάλαια στη σύντομη ιστορία μας, αποδώσαμε θελκτικό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο, καταγράψαμε πολλά ατομικά και ομαδικά ρεκόρ και αγγίξαμε κορυφές που πρωτύτερα φάνταζαν απρόσιτες.
Στη διαδρομή αυτή ξεπεράσαμε πολλές και αντικειμενικές δυσκολίες, αποκτήσαμε νέους οπαδούς σε όλο το Νομό, μα το κυριότερο ήταν πως από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα απολαύσαμε το ποδόσφαιρο όπως ακριβώς το φανταζόμασταν!”

Παρελθόν ο Γεωργακόπουλος

Ο Κυριάκος Γεωργακόπουλος δεν θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Κυπάρισσου, καθώς η συνεργασία του με τα “ελάφια” δεν ανανεώθηκε. Ο 31χρονος Φιλιατρινός φορ ήταν ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής επιθετικά, σημειώνοντας 10 γκολ και βοήθησε τον σύλλογο της Τριφυλίας να καταλάβει την 3η θέση στον 1ο Όμιλο της Β' τοπικής, που ήταν η υψηλότερη στην μέχρι τώρα ιστορία του.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Το ιστορικό ρεκόρ και το πρώτο αντίο. Ένα από τα πολλά ρεκόρ που κατέγραψε ο Κυπάρισσος τη φετινή σεζόν ήταν και αυτό της παραγωγής των περισσότερων γκολ από κάθε άλλη χρονιά. Καθοριστική σε αυτή την διάκριση ήταν η συμβολή του Κυριάκου Γεωργακόπουλου, που στην παρθενική σεζόν του με τα χρώματα του συλλόγου μας σημείωσε 10 τέρματα! Ένας παίκτης που έδωσε τον καλύτερου του εαυτό και πολύ γρήγορα δέθηκε και με το φίλαθλο κοινό της ομάδας.
Με τον τρόπο αυτό έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Κυπάρισσου που πετυχαίνει διψήφιο αριθμό τερμάτων μέσα σε μια αγωνιστική σεζόν! Παρά την επιθυμία της διοίκησης για επέκταση της συνεργασίας, αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για το ήθος και την προσφορά του και του εύχεται επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.
Μια συνεργασία ωφέλιμη για όλες τις πλευρές ολοκληρώθηκε επιτυχώς αφήνοντας ως παρακαταθήκη ιστορικής σημασίας νίκες, αξέχαστα σε εκτέλεση και ομορφιά γκολ και παράλληλα ξεχωριστές αναμνήσεις για τους φιλάθλους.”

“Κρέμασε” τα παπούτσια του ο Αλεξόπουλος

Στο μεταξύ, την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση έλαβε ο Νίκος Αλεξόπουλος. Στον 36χρονο πρώην πλέον ποδοσφαιριστή έχει προταθεί να αναλάβει διοικητικό πόστο, με τον ίδιο να συζητά με τους ιθύνοντες του συλλόγου αυτό το ενδεχόμενο.
Ν.Κ.