Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 12:10

Στην Α' τοπική για πρώτη φορά η Φοινικούντα!

Γράφτηκε από τον
Στην Α' τοπική για πρώτη φορά η Φοινικούντα!

Ο Μιλτιάδης πανηγύρισε την Κυριακή στην Κεφαλλονιά την άνοδο στη Γ' εθνική και την ίδια ώρα πανηγύριζαν και στην Φοινικούντα, καθώς ο προβιβασμός του πρωταθλητή Μεσσηνίας στη Γ' εθνική, σημαίνει ότι ανεβαίνει και τρίτη ομάδα από τη Β' τοπική στην Α' τοπική.

Ο Αθλητικός Ομιλος Φοινικούντας κατέλαβε φέτος την 3η θέση στο πρωτάθλημα και περίμενε τα μπαράζ ανόδου για να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.
Ο Μιλτιάδης τα κατάφερε και έδωσε στη Φοινικούντα το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όπου θα λάβει μέρος για πρώτη φορά.
Η ομάδα είχε βρεθεί κοντά στην άνοδο και τη δεκαετία του '90, αλλά ηττήθηκε δύο φορές στα μπαράζ από Α.Ο. Μεσσήνης και Α.Ε. Μάνης.
"Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Μιλτιάδη Πύργου για την άνοδο στην Γ εθνική. Μια άνοδο που δίνει στην ομάδα του Αθλητικού ομίλου Φοινικούντας την δυνατότητα να ανέβει στην Α Τοπική Μεσσηνίας για πρώτη φορά στην ιστορία της. Να σας θυμίσουμε ότι η ομάδα της Φοινικούντας την 10ετία του 90′ επιχείρησε δύο φορές να ανέβει στην Α’ Τοπική, αλλά έχασε τότε την άνοδο σε παιχνίδια μπαράζ με τον Α.Ο Μεσσήνης και την Α.Ε Μάνης.
Ενα καινούργιο ταξίδι ξεκινά για την ομάδα μας σε άγνωστα μονοπάτια. Σαν διοίκηση θα κάνουμε το καλύτερο, έτσι ώστε να χαρούμε το ταξίδι στην Α Τοπική. Συγχαρητήρια στο προπονητή τους παίκτες και στην διοίκηση για την άνοδο της ομάδας μας στην μεγαλύτερη κατηγορία του νομού μας", αναφέρει η ανακοίνωση της Φοινικούντας, που θα πορευτεί και στην Α' τοπική, έχοντας στον πάγκο τον Κώστα Παλαμάρα.