Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 20:06

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Αποχώρηση Μανιατέα από την τεχνική ηγεσία

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Αποχώρηση Μανιατέα από την τεχνική ηγεσία

Όπως έγινε επισήμως γνωστό χθες ο Νίκος Μανιατέας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Βαλύρας.

Ο 39χρονος τεχνικός επέστρεψε για την δεύτερη θητεία του τον Ιούνιο του 2022, καταφέρνοντας να οδηγήσει τους “κιτρινόμαυρους” στην κατάκτηση του τίτλου στον 1ο Όμιλο της Β' τοπικής. Η πρώτη του παρουσία στον πάγκο της ομάδας είχε καταγραφεί την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Την φετινή σεζόν, υπό τις οδηγίες του, ο Αστέρας τερμάτισε στην 9η θέση στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής με 43 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 11 νίκες, 10 ισοπαλίες και 9 ήττες, ενώ για αρκετό διάστημα βρισκόταν κοντά στην προνομιούχα τριάδα που έδινε το εισιτήριο για την Α' κατηγορία.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Προφητική έμελλε να είναι η πρωταπριλιάτικη ανακοίνωση του Αστέρα Βαλύρας, η οποία αφορούσε την λήξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μανιατέα. Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λήξης συνεργασίας με τον Νίκο Μανιατέα.
Ο Νίκος έβαλε το δικό του λιθαράκι μεγαλώνοντας την ιστορία στον Αστέρα, κατακτώντας πρωτάθλημα και άνοδο την πρώτη του χρονιά στο πάγκο της ομάδας, ενώ τη δεύτερη χρονιά για το αγωνιστικό έτος 2023-24, η ομάδα τερμάτισε 9η με την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειώσουμε δε, ότι για αρκετό διάστημα ο Αστέρας ήταν σε απόσταση αναπνοής από την 3η προνομιούχα θέση, η οποία και θα οδηγούσε σε άνοδο στην Α' τοπική Μεσσηνίας.
Νίκο, σ ’ευχαριστούμε από καρδιάς για όλη σου την προσφορά, ήσουν ο κινητήριος μοχλός αυτά τα δύο χρόνια, όχι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά και εκτός αυτών. Το ήθος και η οργανωτικότητα που σε διακατείχε μαζί με την αγάπη σου για το ποδόσφαιρό, άφησε το στίγμα σου σε όλο τον οργανισμό του Αστέρα.
Μαζί αποφασίσαμε ότι ο κύκλος συνεργασίας μας έκλεισε, ΟΜΩΣ παραμένεις σε ξεχωριστή θέση όχι μόνο στην ιστορία του συλλόγου αλλά και στις καρδίες μας, καλή συνέχεια και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες σου θα συνεχιστούν.
Εκ του Δ.Σ. Αστέρα Βαλύρας”.