Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 10:58

Η σύνθεση του νέου πρωταθλήματος της Α' τοπικής

Γράφτηκε από τον
Η σύνθεση του νέου πρωταθλήματος της Α' τοπικής

 

Με την ολοκλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία και το εισιτήριο που πήρε ο Μιλτιάδης, έγινε γνωστή και η σύνθεση της Α’ τοπικής για τη σεζόν 2024-25.

Η ομάδα του Πύργου θα εκπροσωπήσει τη Μεσσηνία στις εθνικές κατηγορίες, ενώ το αντίστροφο δρομολόγιο από τη Γ’ εθνική στην Α’ τοπική θα κάνει η Εράνη που υποβιβάστηκε.
Από την Β’ τοπική είχαν εξασφαλίσει την άνοδο η πρωταθλήτρια Ομόνοια που επιστρέφει στην πρώτη τοπική κατηγορία μετά από ένα χρόνο και η δεύτερη Στενωσιά που θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ τοπική.
Από την Κυριακή το βράδυ μια ακόμη ομάδα εξασφάλισε την άνοδο και αυτή είναι η Φοινικούντα που επίσης δεν έχει συμμετάσχει ξανά στην πρώτη τοπική κατηγορία. Ετσι οι 16 ομάδες που έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής είναι οι εξής: Εράνη, Πάμισος, Κυπαρισσία, Πανθουριακός, Α.Ε. Μάνης, Μεθώνη, Ακρίτας Κορώνης, Α.Ο. Διαβολιτσίου, Θύελλα Χαρακοπιού, Σπερχογεία, ΠΑΣ Ράχη, Τέλλος Αγρας, Ηρακλής Καλαμάτας, Ομόνοια, Στενωσιά και Φοινικούντα.