Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 16:03

SUPER LEAGUE 2: Παρέμεινε στον πάγκο των Χανίων ο Ταουσιάνης

Γράφτηκε από τον
SUPER LEAGUE 2: Παρέμεινε στον πάγκο των Χανίων ο Ταουσιάνης

Με τον Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο τους θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2 τα Χανιά.

Ο 52χρονος προπονητής συμφώνησε με τη διοίκηση της Κρητικής ομάδας και θα την καθοδηγήσει και στο νέο πρωτάθλημα, όπου θα είναι αντίπαλος της
Καλαμάτας. Τα Χανιά τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν πολύ καλή πορεία, τερμάτισαν στη 2η θέση του νότιου ομίλου πίσω από την πρωταθλήτρια Καλλιθέα, ενώ μην ξεχνάμε και την ευρεία νίκη με 5-0 που πήραν στο Στάδιο κόντρα στην Καλαμάτα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανίων αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη. Εκτιμώντας το έργο και την προσφορά του καταξιωμένου τεχνικού, η
συνεργασία αυτή, που βασίζεται σε ένα κοινό όραμα για την πρόοδο και την επιτυχία της ομάδας μας, θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2024-2025).
Στις επαφές που είχαν το προηγούμενο διάστημα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, με τον Γιάννη Ταουσιάνη, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα και κοινή ήταν η επιθυμία να συνεχιστεί με προσήλωση και ακόμα μεγαλύτερο σθένος η προσπάθεια για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Του ευχόμαστε να συνεχίσει την καλή δουλειά και να οδηγήσει τα Χανιά μας εκεί όπου όλοι ονειρευόμαστε!».