Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 17:10

Ανανέωσε ο Λουκίνας στην Καλλιθέα μέχρι το 2026

Γράφτηκε από τον
Ανανέωσε ο Λουκίνας στην Καλλιθέα μέχρι το 2026

Ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας θα παραμείνει μέχρι το 2026 ο Γιάννης Λουκίνας, με την ομάδα να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Με την φανέλα της Καλλιθέας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιάννης Λουκίνας μέχρι το 2026. Ο αρχηγός της ομάδας και τέως επιθετικός της Καλαμάτας, τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και ανανέωσε το συμβόλαιό του.
Ο πρώτος σκόρερ της Καλλιθέας αποκτήθηκε το 2022 και οδήγησε τον σύλλογο στην πρώτη της άνοδο στην ιστορία της στην Super League, κατηγορία που έχει αγωνιστεί ο 32χρονος επιθετικός στο παρελθόν με τις φανέλες των Πανιωνίου, Ηρακλή, Γιάννινα και Πλατανιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Λουκίνας έχει συμφωνήσει για ανανέωση συμβολαίου με την ομάδα έως τη σεζόν 2025/26.
Ο Λουκίνας, 32, υπέγραψε στην AKFC τον Ιούλιο 2022 και αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στις δύο τελευταίες σεζόν.
Έχοντας σημειώσει 19 τέρματα στο πρωτάθλημα της σεζόν 2022/23, ο Λουκίνας επιλέχθηκε ως αρχηγός της ομάδας και συνέχισε μετρώντας 18 τέρματα στο πρωτάθλημα της σεζόν 2023/24, συμπεριλαμβανομένων και εννέα γκολ σε οκτώ αγώνες των playoffs ανόδου, οδηγώντας την AKFC στην ιστορική της άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Λουκίνας μετράει και έξι τέρματα σε εννέα αγώνες στην πορεία της AKFC μέχρι τη Φάση των 16 στο Κύπελλο Ελλάδας σε διαδοχικές σεζόν».

Πηγή: www.sport-fm.gr