Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 12:13

Ο Μιλτιάδης και οι υπόλοιπες ομάδες που ανέβηκαν στη Γ' Εθνική

Γράφτηκε από τον
Ο Μιλτιάδης και οι υπόλοιπες ομάδες που ανέβηκαν στη Γ' Εθνική

Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας Μιλτιάδης τα κατάφερε περίφημα στα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική, παίρνοντας το ένα από τα τρία εισιτήρια στον 5ο όμιλο, αντιμετωπίζοντας τις ομάδες που έκοψαν πρώτες το νήμα σε Αρκαδία, Λακωνία, Ηλεία, Αχαΐα, Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά/ Ιθάκη.

Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας κατέλαβε τη δεύτερη θέση και θα παίζει τη νέα σεζόν στις εθνικές κατηγορίες μαζί με τον Παναρκαδικό (πρώτος) από την Αρκαδία και τον Πανγυθεατικό (τρίτος) από τη Λακωνία.
Στα αξιοσημείωτα ότι η Ηλεία και η Αχαΐα, δύο δυνατοί νομοί, δεν θα δουν τον πρωταθλητή τους στη Γ' εθνική, καθώς ο Ξενοφών Κρεστένων και ο Ατρόμητος Πατρών αντίστοιχα, έμειναν εκτός της προνομιούχου τριάδας. Το ίδιο και οι δύο νησιώτικες ομάδες, ο Παλληξουριακός από την Κεφαλλονιά/ Ιθάκη και η Θύελλα Αμπελοκήπων από τη Ζάκυνθο. Ο 5ος όμιλος στον οποίο μετείχε ο Μιλτιάδης, ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, όπως επίσης και πέντε ακόμα όμιλοι. Ο λόγος για τον 1ο, τον 2ο, τον 3ο, τον 6ο και τον 7ο όμιλο.
Εκκρεμούν ακόμα ο 4ος και ο 8ος όμιλος, ώστε να συμπληρωθεί το παζλ των πρωταθλητών των ΕΠΣ που προβιβάστηκαν στη Γ' εθνική.
Από τον τέταρτο όμιλο έχουν εξασφαλίσει, ωστόσο, ήδη την άνοδο ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ατρόμητος Παλαμά και από τον 8ο όμιλο ο Α.Ο. Κερατέας. Με άλλα λόγια στο φινάλε θα βρουν κάτοχο τρία ακόμα εισιτήρια, ένα στον 4ο όμιλο και δύο στον 8ο. Στο σημείο αυτό έχει ενδιαφέρον να δούμε τις ομάδες, που πήραν την άνοδο σε όλους τους ομίλους των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.
1ος όμιλος: ΑΕ Ευόσμου, Αλεξανδρούπολη, Ηρακλής Αμμουδιάς
2oς όμιλος: Απόλλων Κρύας Βρύσης, Αλεξάνδρεια, Κιλκισιακός.
3ος όμιλος: Θύελλα Ελεούσας, Αμβρακικός Βόνιτσας, Παναγρινιακός
4oς όμιλος: Ολυμπιακός Βόλου, Ατρόμητος Παλαμά, εκκρεμεί η τρίτη ομάδα.
5ος όμιλος: Παναρκαδικός, Μιλτιάδης, Πανγυθεατικός
5oς όμιλος: Αμαρυνθιακός, Απόλλων Ευπαλίου, ΑΟ Λουτράκι
7oς όμιλος: Νέα Ιωνία, Μανδραϊκός, ΑΟ Τυμπακίου
8oς όμιλος: ΑΟ Κερατέας, εκκρεμούν δύο ακόμα θέσεις