Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 12:15

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Καραχούντρης

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Καραχούντρης

Νέα διοίκηση απέκτησε ο Τέλλος Αγρας, με τον Βασίλη Καραχούντρη να τίθεται επικεφαλής, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Ο Καραχούντρης είναι επί σειρά ετών παράγοντας στον Αγρα, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος. 

Η ομάδα των Γαργαλιάνων έκλεισε άμεσα το διοικητικό κεφάλαιο, προχωρώντας έτσι με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά η σύνθεση του συμβουλίου έχει ως εξής: Βασίλης Καραχούντρης (πρόεδρος), Δημήτρης Βελισσάρης (α’ αντιπρόεδρος), Διονύσης Μπουλουλής (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Παπαχριστοφίλου (ταμίας), Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Διονύσης Κυριαζόπουλος, Γιώργος Κόσσυφας (γενικοί αρχηγοί), Παναγιώτης Γαλανόπουλος (α’ γραμματέας), Παντελής Νικολόπουλος (β’ γραμματέας), Χρήστος Καυκής (υπεύθυνος Τύπου και δημοσίων σχέσεων), Παναγιώτης Ανδρώνης, Γιάννης Λουμιώτης (έφοροι), Γιώργος Κυριαζόπουλος, Γιώργος Πρεβεζάνος, Δημήτρης Ανδρώνης (μέλη).
Υπεύθυνοι ακαδημιών θα είναι οι Δημήτρης Ανδρώνης, Γιώργος Παπαχριστοφίλου, Γιώργος Κυριαζόπουλος και Γιάννης Λουμιώτης.
Στον πάγκο συνεχίζει ως γνωστόν ο Δημήτρης Λίτσας, που επέστρεψε στον Τέλλο Αγρα τον Γενάρη και τον οδήγησε στην άνετη παραμονή στην Α’ τοπική, παρότι όταν ανέλαβε ο ιστορικός σύλλογος δεν είχε νίκη! Ο 43χρονος προπονητής ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του και σειρά το επόμενο διάστημα, θα πάρουν οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές.