Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 14:57

Μοναδικός υποψήφιος για την ΕΠΟ ο Γκαγκάτσης

Γράφτηκε από τον
Μοναδικός υποψήφιος για την ΕΠΟ ο Γκαγκάτσης

Ο νυν αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η καταληκτική προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων στις αρχαιρεσίες του Ιουλίου έληξε το μεσημέρι της Πέμπτης, χωρίς να εμφανιστεί ανθυποψήφιος, με αποτέλεσμα ο γιος του πρώην προέδρου της ΕΠΟ να είναι ο μοναδικός που διεκδικεί τον προεδρικό θώκο. Οι εκλογές στις 22 Ιουλίου είναι πλέον τυπική αλλά και αναγκαία διαδικασία προκειμένου να επικυρωθεί η ανάδειξή του στο ύπατο ποδοσφαιρικό αξίωμα, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται τώρα στον αριθμό των Ενώσεων που θα τον στηρίξουν.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Κατά την πάροδο της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Προέδρου της Ε.Π.Ο. διαπιστώθηκε ότι μόνο ο κ. Χρυσόστομος Γκαγκάτσης κατέθεσε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, την δε υποψηφιότητα του πρότεινε ο απαιτούμενος από το Καταστατικό αριθμός Ποδοσφαιρικών Ενώσεων. Οι σχετικοί φάκελοι έχουν προσκομιστεί στην Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, η οποία καλείται βάσει των διατάξεων του άρθρου 52 και των Παραρτημάτων Γ και ΣΤ του Καταστατικού να προχωρήσει στον «Έλεγχο Ακεραιότητας». Η εκλογή του νέου Προέδρου της Ε.Π.Ο. έχει προγραμματιστεί για την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της 22ης Ιουλίου 2024».