Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 17:30

Και επίσημα τέλος από το Περιστέρι ο Σπανούλης

Γράφτηκε από τον
Και επίσημα τέλος από το Περιστέρι ο Σπανούλης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Περιστερίου αποτελεί και τυπικά ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς η «κυανοκίτρινη» ΚΑΕ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τον 42χρονο τεχνικό «για τα δυο υπέροχα χρόνια της συνεργασίας μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την αποχώρησή του από το σύλλογο των δυτικών προαστίων στη συνέντευξη Τύπου μετά τον χθεσινοβραδυνό αγώνα με τον Άρη για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Πλέον ο Σπανούλης στρέφει την προσοχή του στην εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών, την οποία καλείται να οδηγήσει, μέσω του προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ, στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Περιστερι bwin ευχαριστεί τον Βασίλη Σπανούλη για τα δυο υπέροχα χρόνια της συνεργασίας μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της προπονητικής του διαδρομής.

Στην κοινή μας προσπάθεια η ομάδα την πρώτη χρονιά ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας και κατέκτησε την 3η θέση στη βαθμολογία της Stoiximan Basket League.

Τη δεύτερη χρονιά έγραψε ιστορία συμμετέχοντας στο Final Four του Basketball Champions League, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν τερματίζοντας στην 3η θέση του πρωταθλήματος».
ΑΠΕ - ΜΠΕ