Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 11:20

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Σήμερα η φιέστα για τον τίτλο και την άνοδο στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Σήμερα η φιέστα για τον τίτλο και την άνοδο στη Γ' εθνική

Ημέρα χαράς και δικαίωσης των κόπων η σημερινή για τον Μιλτιάδη, καθώς οι πρωταθλητές Μεσσηνίας θα γιορτάσουν τις δύο μεγάλες επιτυχίες της σεζόν.

Αφενός την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική Μεσσηνίας και αφετέρου την παρθενική άνοδο της ιστορίας τους στη Γ' εθνική!
Το ραντεβού για τη φιέστα έχει δοθεί για τις 7.30 μ.μ. στο γήπεδο του Πύργου Τριφυλίας, τη φυσική δηλαδή έδρα της ομάδας, που παραμένει εδώ και τέσσερα χρόνια σε τραγική κατάσταση! Ο Μιλτιάδης αγωνίστηκε και φέτος ως γηπεδούχος στους Γαργαλιάνους και αποτελεί ερώτημα που θα παίξει τη νέα σεζόν. Στον Πύργο Τριφυλίας αναμένεται να βρεθούν σήμερα πολλοί άνθρωποι της αυτοδιοίκησης και θα δουν από κοντά το μέγεθος του προβλήματος και στο Μιλτιάδη ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να δώσουν και τη λύση.
Την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή Μεσσηνίας, θα κάνει ο πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, Βασίλης Σπηλιώτης.

Μετά την απονομή θα ακολουθήσει μεγάλη γιορτή στην πλατεία του χωριού για την ομάδα του Πύργου που το 2021 βρισκόταν στη Β' τοπική!
Ολα άλλαξαν όμως όταν το διοικητικό τιμόνι ανέλαβε ο Χρήστος Μιχαλόπουλος, καθώς ανέβασε το μπάτζετ και σε τρεις χρονιές ο Μιλτιάδης πανηγύρισε ισάριθμες ανόδους.
Ο στόχος να παίξει στις εθνικές κατηγορίες έγινε πραγματικότητα, καθώς κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα στην Α' τοπική με 15 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Πάμισο και με μία μόλις ήττα.
Στα μπαράζ ανόδου που ακολούθησαν κατέλαβε τη 2η θέση, πίσω από τον Παναρκαδικό και μπροστά από τον Πανγυθεατικό, που επίσης ανέβηκαν και θα είναι μία από τις έξι συνολικά ομάδες της Πελοποννήσου τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής!