Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 15:07

Επιστρέφει στη Μεσσηνία ο Σταύρος Αγγελής

Γράφτηκε από τον
Επιστρέφει στη Μεσσηνία ο Σταύρος Αγγελής

Δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, ο Σταύρος Αγγελής εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο 24χρονος επιτελικός χαφ ζυγίζει τις επιλογές αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος αναμένεται να είναι εντός Μεσσηνίας, καθώς αυτή την περίοδο εκτίει την στρατιωτική του θητεία στο στρατόπεδο “Παπαφλέσσα”.
Ο Αγγελής έσπασε τα κοντέρ στην Α' τοπική της ΕΠΣ Αχαΐας τα τελευταία τρία χρόνια, πετυχαίνοντας 55 τέρματα αγωνιζόμενος σε Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και Άρη Πατρών, ενώ έκανε ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του μοιράζοντας συνολικά 25 πάσες που έγιναν γκολ!
Ο 24χρονος ικανός μέσος συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό της Αχαΐας την αγωνιστική περίοδο 2018-19, όταν και μεταπήδησε από τον ΑΟ Σπερχογείας στον Πανμοβριακό Ριόλου και έκτοτε ακολουθεί μια σταθερά ανοδική πορεία. Ο Αγγελής αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας από την Δυτική Αχαΐα για δύο χρόνια, βρίσκοντας δίχτυα τρεις και οκτώ φορές σε Γ' Εθνική και Α' τοπική, αντίστοιχα.
Την σεζόν 2020-21 φόρεσε την φανέλα της Θύελλας Πατρών στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπου και εκεί είχε μια αξιοσημείωτη παρουσία με 8 γκολ, ενώ θυμίζουμε ό,τι πλην της Σπερχογείας έχει παίξει και σε Ομόνοια, Δαναό που ήταν η πρώτη του ομάδα.

Ν.Κ.