Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 20:48

ΕΡΑΝΗ: Nίκη και με Ασπρόχωμα για να "ανασάνει" βαθμολογικά

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Nίκη και με Ασπρόχωμα για να "ανασάνει" βαθμολογικά

Μετά από ένα περίπου μήνα η Εράνη νίκησε και πάλι (2-1 τον Αστέρα Αρφαρών) και έφθασε τους 10 βαθμούς, με τους οποίους ισοβαθμεί στη 10η θέση της Α' τοπικής με το Διαβολίτσι και την Ανδρούσα.  Η διαφορά όμως από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι μόλις 3 βαθμοί και απαιτείται ένα σερί νικών για να "ανασάνει" .


Το θετικό είναι ότι η φιλιατρινή ομάδα θα αγωνιστεί εκ νέου στο γήπεδό της, αυτή τη φορά με το Ασπρόχωμα και οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.  Η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς ξεκίνησε τη Δευτέρα με τον Κόλλια να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και για την ώρα η συμμέτοχή του κρίνεται αμφίβολη.
Εκτός πλάνων είναι  φυσικά ο Μπεγκλεκτσής που αναχώρησε για Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια της σεζόν.
Στα Φιλιατρά πιστεύουν ότι η Εράνη θα ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της Α' τοπικής, ποντάροντας στο θεωρητικά βατό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.  Συγκεκριμένα μετά το Ασπρόχωμα, η ιστορική ομάδα θα παίξει εντός έδρας με Σπερχογεία και Μεσσηνιακό και εκτός με Τσικλητήρα και Κορώνη.