Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 18:12

Η παρουσίαση του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριου Ηλιόπουλου - Εμφανώς συγκινημένος ο Δημήτρης Μελισσανίδης (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Η παρουσίαση του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριου Ηλιόπουλου - Εμφανώς συγκινημένος ο Δημήτρης Μελισσανίδης (βίντεο)

Βέβαιος ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος διαθέτει τα εχέγγυα για να εγγυηθεί την επόμενη μέρα της ΑΕΚ δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του στο ξεκίνημα.

Τους λόγους που αποφάσισε να παραδώσει την ΑΕΚ στον Μάριο Ηλιόπουλο εξήγησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Παρουσιάζοντας τον νέο μεγαλομέτοχο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, ο μέχρι σήμερα διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» δήλωσε βέβαιος ότι διαθέτει την οικονομική επιφάνεια και τον χαρακτήρα για να δώσει συνέχεια στην ανάπτυξη του συλλόγου.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του μέχρι να βρει τον βηματισμό του, ενώ τόνισε πως είναι ήδη ενήμερος ο Ματίας Αλμέιδα, που έχει ήδη συναντηθεί με τον νέο ιδιοκτήτη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης: 
«Το ταξίδι έφτασε στο τέλος. Ήρθα να σας παρουσιάσω τον κ. Ηλιόπουλο. Είναι ένας νέος άνθρωπος, θα είναι ο νέος προστάτης της ομάδας μας. Δεν σας κρύβω ότι το σκέφτηκα πολύ, το δουλεύω ίσως 1-1,5 χρόνο στο μυαλό μου. Κατέληξα στον Μάριο γιατί ξέρω τον χαρακτήρα, τις φιλοδοξίες του και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Θα είμαι δίπλα του μέχρι να βρει τον βηματισμό του. Είναι αυτοδημιούργητος, έχει βγάλει πολλά χρήματα και αισθάνομαι σιγουριά ότι η ΑΕΚ δίπλα του θα έχει συνέχεια.
Όλοι κρινόμαστε κι εγώ θα κριθώ κάποια στιγμή. (Βουρκώνει). Είμαι συγκινημένος. Πρέπει να πω όμως ότι η απόφαση που έχω πάρει είναι σωστή. Ο κ. Ηλιόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, παραλαμβάνει μια ομάδα με υγεία, με ικανά στελέχη, το αθλητικό κέντρο, τα δύο μουσεία και για 49 χρόνια την εκμετάλλευση του γηπέδου μας, που ανήκει στον Ερασιτέχνη και από τα έσοδά του συντηρείται έχοντας δει πρόοδο σε όλα τα τμήματα.

Μέσα στην όλη συμφωνία είχα προτάσεις από fund της Αμερικής και με μεγάλα ποσά, αλλά δεν ήθελα να βάλω την ΑΕΚ σε περιπέτειες και σε ανθρώπους που δεν ξέρω. Επειδή είχαμε και την εμπειρία με την πολυεθνική, ούτε καν το συζήτησα. Όμως είναι δέσμευση του κ. Ηλιόπουλου να τελειώσει το αθλητικό μας κέντρο, το ξενοδοχείο και να κάνει η ΑΕΚ αυτά που είχαμε δεσμευτεί και ό,τι άλλοα χρειαστεί.
Αγαπάω το ποδόσφαιρο, αλλά ας μην κρυβόμαστε, και η ηλικά και η υγεία... Στο ποδόσφαιρο αισθάνομαι καλύτερος από πολλούς, όχι όμως από όλους. Θα είμαι δίπλα στον Μάριο, όλα τα στελέχη είναι ταλιμπάν. Όλη αυτή η προσπάθεια θα έχει και συνέχεια.
Είχα πει και παλαιότερα ότι κάποα στιγμή θα τελειώσει το ταξίδι αυτό για μένα. Πιστεύω πως ό,τι δεσμεύτηκα να κάνω το 2011 το έκανα πράξη. Μεγαλώνω, έχω περάσει και ένα σοβαρό θέμα υγείας, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Θα είμαι κοντά στην ΑΕΚ. Το μόνο που κρατάω είναι η σουίτα μου και ό,τι χρειάζεται η ΑΕΚ θα είμαι δίπλα της. Τον Μάριο τον ξέρω αρκετά χρόνια.
Δεν θα έκανα τίποτα αν πρώτα δεν είχα ενημερώσει τον προπονητή μας. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ, του εξήγησα. Δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι χωρίς να τον ενημερώσω. Και δεν σας κρύβω πως ο κ. Αλμέιδα έχει γνωρίσει και τον κ. Ηλιόπουλο.
Είναι ισχυρός οικονομικά, πετυχημένος, εγωιστής... έναν τέτοιο θέλει η ΑΕΚ. Η νεκροψία θα δείξει. Ο Μάριος έχει όλα τα προσόντα να συνεχίσει αυτό που αφήνουμε στα χέρια του. Θα είμαι δίπλα του μέχρι να βρει τον βηματισμό του και να έχει συνέχεια το κλαμπ που όλοι αγαπάμε».

Πηγή: sport-fm.gr