Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 18:39

Τρεις ανανεώσεις η Στενωσιά

Γράφτηκε από τον
Τρεις ανανεώσεις η Στενωσιά

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Βασίλη Αλεβίζο, Θοδωρή Σταματελόπουλο και Πάνο Καγιανά επισημοποίησε ο Α.Ο. Στενωσιάς.

Αμφότεροι αποτέλεσαν τρεις από τους... στυλοβάτες και βασικούς πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας της ανόδου στην Α' τοπική για πρώτη φορά στην 42χρονη ιστορία του συλλόγου. Μάλιστα, ο Αλεβίζος θα επιφορτιστεί με διπλό ρόλο, αφού ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής θα προσφέρει παράλληλα τις υπηρεσίες του και ως προπονητής του παιδικού τμήματος της ομάδας, το οποίο θα επαναλειτουργήσει από την επόμενη σεζόν. Οι τρεις ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονταν στα πλάνα του νέου κόουτς, Πέτρου Χιώτη και η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να υπάρξει συμφωνία. Παράλληλα, οι νεοφώτιστοι έχουν ξεκινήσει κύκλο επαφών με τους υπόλοιπους παίκτες από το περσινό ρόστερ, αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Παναγιώτης Καγιανάς, Σταματελόπουλος Θοδωρής, Αλεβίζος Βασίλης. Όλοι τους πρωταγωνιστές την περασμένη σαιζόν στην κατάκτηση της ανόδου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την  επέκταση της συνεργασίας μας μαζί τους και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην Α τοπική. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλεβίζος, εκτός από ποδοσφαιριστής, θα αναλάβει και το παιδικό τμήμα της ομάδας μας ως προπονητής, το οποίο θα επαναλειτουργήσει από την νέα σεζόν. Καλή επιτυχία σε όλους με υγεία».