Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 18:31

Ο Τσιμπανάκος γενικός διευθυντής στην ΑΕΛ

Γράφτηκε από τον
Ο Τσιμπανάκος γενικός διευθυντής στην ΑΕΛ

Γενικός διευθυντής στην ΑΕΛ είναι από χθες ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της "Μαύρης Θύελλας" έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Λάρισας, που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στη Super League 2.
Ο Τσιμπανάκος αποχώρησε από την Καλαμάτα στις 25 Φεβρουαρίου, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού Β' και στην επιστολή παραίτησης έκανε λόγο για διαφορά φιλοσοφίας με άτομα του στενού περιβάλλοντος του προέδρου Γιώργου Πρασσά.
Να σημειωθεί ότι στη Λάρισα θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Γιάννη Πασά, καθώς ο Αγρινιώτης επιθετικός δεν ανανέωσε την συνεργασία του με την Καλαμάτα και υπέγραψε την περασμένη Πέμπτη διετές συμβόλαιο με την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λάρισας στην ανακοίνωση της για την έναρξη της συνεργασίας με τον Ευρυπίδη Τσιμπανάκο δεν αναφέρει το πέρασμά του από τη μεσσηνιακή ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο που αναλαμβάνει γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου και ως ποδοσφαιριστής, έκανε καριέρα στα ελληνικά πρωταθλήματα. Στη συνέχεια ξεκίνησε τη διαδρομή του ως manager παικτών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει με επιτυχία παράγοντας σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό (Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα και Πανσερραϊκό).
Έχει τελειώσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τουριστικές επιχειρήσεις και έχει πτυχίο sport manager από το πανεπιστήμιο της Κολωνίας".