Πέμπτη, 20 Νοέμβριος 2014 12:51

Στον αέρα το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Γράφτηκε από τον
Ραγδαίες εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα την Football League και την Γ' Εθνική για την επανέναρξη των Πρωταθλήματων - Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Super League - Επιμένει για το... σιωπητήριο η ΕΠΟ που δεν ορίζει διαιτητές εάν δεν λάβει επιστολή - Τι περιμένει για να παρέμβει ο υφυπουργός Αθλητισμού, τον ανασχηματισμό;

Μαδάμε την μαργαρίτα για το εάν θα υπάρξει δράση το τριήμερο! Η ΕΠΟ επιμένει στη θέση της για την επιστολή-φίμωσης που ζήτησε από την Super League και απειλεί δια στόματος του προέδρου της πως "Αν δεν μου στείλουν μέχρι τις 12 σήμερα (20/11) το μεσημέρι την δήλωση που ζητήθηκε δεν θα οριστούν οι διαιτητές για τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου. Αν θέλουν ας φέρουν ξένους διαιτητές".

Προφανώς ο Γιώργος Σαρρής, που άλλα κατάλαβε στην υπόθεση Ντάλας περί απειλών και το ρίξε στα όχι και τόσο καλά αγγλικά του, αγνοεί το γεγονός πως για να οριστούν οι διαιτητές απαιτείται το χρονικό όριο των 48 ώρων πριν την σέντρα των αγώνων, καθώς και το ότι για να έρθουν ξένοι διαιτητές, οπως ο ίδιος κάλεσε τις ΠΑΕ να κάνουν εάν δεν υπογράψουν το σχέδιο φίμωσης, θα πρέπει να δώσει το ΟΚ η ΕΠΟ! Θα το δώσει εάν συμβεί αυτό ή θα καλέσει έκτακτο ΔΣ για να ακυρώσει την προτροπή του;

Παράλληλα ήρθε το πρωί και η παραίτηση του προέδρου της Super League, Αγραφιώτη, που πιθανότατα να αλλάζει τα δεδομένα για την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων, δεδομένου ότι η διοργανώτρια αρχή των μεγάλων είναι ουσιαστικά ακέφαλη και δίχως να έχει γίνει ΔΣ το χαρτί που ζητά η ΕΠΟ δε μπορεί να σταλεί ομόφωνα, αλλά κατά πλειοψηφία!

Το μεσημέρι θα έχει ξεκαθαριστέι εάν τελικά θα γίνουν αγώνες ή όχι. Κάθε εκτίμηση πλέον έχει πάει περίπατο δεδομένου ότι επικρατεί απόλυτο χάος που χρήζει κυβερνητικής παρέμβασης άμεσα!

Ώρα μηδέν!

πηγη: mikriliga.com