Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 15:03

Τρεις ανανεώσεις στον Α.Ο. Στενωσιάς

Γράφτηκε από τον
Τρεις ανανεώσεις  στον Α.Ο. Στενωσιάς

Στο... φουλ λειτουργούν οι “μηχανές” στον ΑΟ Στενωσιάς μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πέτρο Χιώτη.

Ο προγραμματισμός των νεοφώτιστων και δη στο κομμάτι των ανανεώσεων προχωράει με γοργούς ρυθμούς, αφού τρεις ακόμη υποθέσεις έκλεισαν θετικά για τον σύλλογο.
Συγκεκριμένα, την φανέλα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής θα φοράνε και τη νέα σεζόν οι έμπειροι Κυριάκος Λυμπερόπουλος και Βαγγέλης Καλογερόπουλος, αλλά και ο 18χρονος τερματοφύλακας Μάνος Μανικάκης, ο οποίος πήρε γάντια... βασικού και ήταν η αποκάλυψη της σεζόν.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ανανεώσεων συνέχεια...Κυριάκος Λυμπερόπουλος, Βαγγέλης Καλογερόπουλος: Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην ομάδα μας και στην Α τοπική. Μανώλης Μανικάκης: Η αποκάλυψη του εφετινού πρωταθλήματος. Η εξέλιξη και βελτίωση του νεαρού πορτιέρο ήταν αξιοθαύμαστη. Ευχόμαστε Υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!»
Είχαν προηγηθεί οι ανανεώσεις με τους Βασίλη Αλεβίζο, Παναγιώτη Καγιανά και Θοδωρή Σταματελόπουλο. Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελεί o Κώστας Λυμπερόπουλος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρόδο με την φανέλα του Αστέρα Μασάρων (Α' ΕΠΣ Δωδεκανήσου).
Θυμίζουμε ό,τι ο 26χρονος επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής με 36 τέρματα, με την ομάδα της Στενωσιάς να καλείται να βρει άξιο αντικαταστάτη.