Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 14:40

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Ανακοίνωσε 14 ανανεώσεις!

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Ανακοίνωσε 14 ανανεώσεις!

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά η ΑΕ Μάνης, η οποία ανακοίνωσε την παραμονή 14 ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της!


Πρόκειται για τους Κυριάκο Πουλάκο, Άγγελο Γιαννή, Παναγιώτη Πουλάκο, Πέτρο Σπυρέα, Γιάννη Τζανετέα, Γιώργο Χατζηπαναγιώτη, Δημήτρη Κουρούπη, Γιώργο Μουλιάτο, Λυκούργο Εξαρχάκο, Θοδωρή Μελενικιώτη, Κυριάκο Γλέζο, Κωνσταντίνο Δημητρουλέα, Αζίζ και Νταλάν Χίσα.
Αντίθετα, λύθηκε η συνεργασία των Μανιατών με τους Νίκο Κόκκαλη, Βαγγέλη Κουλόπουλο και Γιάννη Στραβάκο, τους οποίους η διοίκηση ευχαρίστησε για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.
Από εκεί και πέρα, ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής ή όχι των Δημήτρη Μπάλλα, Μάριου Μπέρμπερη, Μιχάλη Στυλιανόπουλου, Γιώργου Σπυρόπουλου και Σεμπάστιαν Ντερβίσι.
Τέλος, επιστρέφουν από τον δανεισμό τους στην ΑΕ Αβίας οι Κλεάνθης Σπυρέας, Βαγγέλης Τσιλιμπέρδης, Γιάννης Γιαννής και Βαγγέλη Μπουλλάρι.
Οι τέσσερις προαναφερθέντες παίκτες αναμένεται να περάσουν από το “μικροσκόπιο” του Παναγιώτη Πολίμου στην προετοιμασία και θα αξιολογηθούν. Πάντως, δεν αποκλείεται η εκ νέου παραχώρησή τους στην έτερη ομάδα του Δήμου Δυτικής Μάνης, με την οποία υπάρχει συνεργασία από τον περασμένο Γενάρη.