Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 12:15

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συνεχίζουν στα πράσινα Πετρόπουλος, Λέκκας και Παλιάς

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συνεχίζουν στα πράσινα  Πετρόπουλος, Λέκκας και Παλιάς

Την επέκταση της συνεργασίας με τους Παναγιώτη Πετρόπουλο (κεντρικός αμυντικός), Βασίλη Λέκκα (τερματοφύλακας) και Αρτέμη Παλιά (μεσοεπιθετικός) επισημοποίησε ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας.


Η “σημαία” στον... ιστό της! Ο μακροβιότερος παίκτης στο πράσινο ρόστερ, ο Παναγιώτης Πετρόπουλος, χαρακτηρίζεται δικαίως ως ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, έχοντας προσφέρει πολλά επί μία δεκαετία και πλέον, τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών.
Ο Βασίλης Λέκκας, ο “φύλακας άγγελος” της εστίας του Παναθηναϊκού, ήρθε στην ομάδα την σεζόν 2021-22 προερχόμενος από τον Τενεάτη Αθικίων της ΕΠΣ Κορινθίας και πήρε αμέσως γάντια βασικού κερδίζοντας την εκτίμηση όλων σε αγωνιστικό και προσωπικό επίπεδο.
Ο Αρτέμης Παλιάς, υπέγραψε στο “τριφύλλι” το καλοκαίρι του 2023 ως ελεύθερος από την Θύελλα Χαρακοπιού, δέθηκε με την ομάδα λόγω και των πράσινων αισθημάτων του και με την εμπειρία, το πάθος και την ποιότητά του, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.
Από εκεί και πέρα, ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται ήδη στα σκαριά και όπως όλα δείχνουν ο βασικός κορμός θα διατηρηθεί, ενώ θα γίνουν προσεγμένες κινήσεις σε θέσεις “κλειδιά” με στόχο την διάκριση.
Τέλος, ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.