Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 09:30

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Σπουδαία κίνηση με Τσουκαλά στον πάγκο!

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Σπουδαία κίνηση με Τσουκαλά στον πάγκο!

Ο Αστέρας Βαλύρας κάλυψε και με το παραπάνω το κενό που άφησε η αποχώρηση του Νίκου Μανιατέα μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τον Αντώνη Τσουκαλά!

Πρόκειται για μια κίνηση από το... πάνω ράφι, καθώς o έμπειρος τεχνικός καθοδήγησε φέτος τον Ολυμπιακό Ανάληψης στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, με τους “ερυθρόλευκους” να μην καταφέρνουν πάντως να παραμείνουν στην κατηγορία.

Την περσινή σεζόν ο κ. Τσουκαλάς εργάστηκε στον Πάμισο Μεσσήνης, ως άμεσος συνεργάτης του Σπύρου Τσίκινη, ενώ μετά την απομάκρυνση του Νησιώτη τεχνικού και την αντικατάστασή του από τον Αλέξη Μαντζούνη, συνέχισε στο ίδιο πόστο.

Τον Απρίλιο του 2023 ο κ. Μαντζούνης υπέβαλλε την παραίτησή του, με τον Αντώνη Τσουκαλά να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή στα εναπομείναντα ματς, ενώ οδήγησε τους “πράσινους” στην κατάκτηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας (1-0 την ΑΕ Μάνης).

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β και έχει δουλέψει ακόμη στις ακαδημίες του Παμίσου, στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου (2006-2021), ως βοηθός προπονητή στην Κ-20 του Α.Ο. Τραχώνων (2014-2015), αλλά και ως βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα του Α.Ο. Τραχώνων στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής (2015-2016).

Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ό,τι ο Αστέρας Βαλύρας γίνεται η τέταρτη ομάδα που αναλαμβάνει ο κ. Τσουκαλάς και ανήκει γεωγραφικά στον Δήμο Μεσσήνης, μετά τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, τον Πάμισο και τον Ολυμπιακό Ανάληψης!