Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 17:05

ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ: Εσωτερική μεταγραφή ο Κοντός

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ: Εσωτερική μεταγραφή ο Κοντός

Μετά από έναν χρόνο απραξίας, καθώς οι φοιτητικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν να δηλώνει “παρών”, ο Φώτης Κοντός επιστρέφει στην ενεργό δράση και αναμένεται να ενισχύσει τον ΑΟ Στενωσιάς στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής την επερχόμενη σεζόν.


Ο 21χρονος αμυντικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως ακραίος αμυντικός, όσο και ως κεντρικός αμυντικός , υπήρξε από τους βασικούς πρωταγωνιστές της πορείας της ομάδας της Στενωσιάς στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου της Β' τοπικής 2022-23.
Αξίζει να σημειωθεί ό,τι ο προπονητής των νεοφώτιστων, Πέτρος Χιώτης, γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του Κοντού, από την κοινή τους παρουσία στον Χανδριναϊκό, ενώ έχει παίξει επίσης στον ΠΑΟ Καλλιθέας.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Φώτη Κοντού στην ομάδα μας, ύστερα από έναν χρόνο. Ενός εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' τοπικής για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Καλώς ήρθες Φώτη. Ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν».