Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 16:29

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Νέος πρόεδρος ο Πόπορης, στον πάγκο ο Οικονομίδης

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Νέος πρόεδρος ο Πόπορης, στον πάγκο ο Οικονομίδης

Ο Τσικλητήρας Πύλου... αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του και δύο χρόνια μετά ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο της Μεσσηνίας.

Μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλές διακρίσεις στο παρελθόν εντός και εκτός των τειχών του Νομού, γύρισε σελίδα και θα ξεκινήσει την πορεία της από το πρωτάθλημα της Γ' τοπικής με νέο λογότυπο και χρώματα. Στην πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ Τσικλητήρα Πύλου 2024, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα, πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Πόπορης.

Τέλος, έγινε γνωστό και το όνομα του ανθρώπου που αναμένεται να αναλάβει χρέη προπονητή. Ο λόγος για τον Χρήστο Οικονομίδη (φώτο), ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β και τα τρία τελευταία χρόνια είναι στις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ έχει βρεθεί στην πρώτη ομάδα για ένα διάστημα την σεζόν 2021-22.

Επίσης, έχει εργαστεί στην ακαδημία “Πάνθηρες”, τον Αστέρα Βαλύρας (γυμναστής και πρώτος προπονητής), την Αναγέννηση Παραλίας (βοηθός προπονητής), τον Εθνικό Μελιγαλά (βοηθός προπονητής), αλλά και στα τμήματα υποδομής της Μαύρης Θύελλας.

Το νέο Δ.Σ. του Α.Ο. Τσικλητήρα Πύλου 2024 έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γιώργος Πόπορης

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Αλεξάκης

Ταμίας: Χρήστος Θεοδωρακόπουλος

Γραμματέας: Θεόδωρος Αλεξόπουλος

Μέλη: Ηλίας Σαρρής, Θανάσης Δούνιας, Γιώργος Κουφός, Παναγιώτης Ζευγίτης, Νίκος Καραμπάτσος, Νίκος Καραγλάνης, Δημήτρης Κουφόγιωργας, Ανδρέας Ανδρικόπουλος