Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 16:50

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αποχωρεί ο Φιλόπουλος!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Αποχωρεί ο Φιλόπουλος!

Ο Δημήτρης Φιλόπουλος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πάμισο, όπως ανακοίνωσε με μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, βάζοντας τέλος στην πορεία του στους “Νησιώτες” μετά από 15 ολόκληρα χρόνια!

Ο εμβληματικός αρχηγός συνέδεσε το όνομα του με την σύγχρονη ιστορία του συλλόγου της Μεσσήνης, περνώντας απ’ όλα τα τμήματα των υποδομών μέχρι την πρώτη ομάδα και η παρουσία του δέσποζε στο κέντρο της άμυνας.

Το παλμαρέ του αριθμεί τρία πρωταθλήματα (2006-07, 2013-14, 2017-18) και ένα κύπελλο Μεσσηνίας (2022-23). Στον τελικό της 14ης Μαΐου κόντρα στην ΑΕ Μάνης ήταν αυτός που με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο ύψωσε στον ουρανό του “Στ. Παπαδόπουλος” το βαρύτιμο τρόπαιο, ενώ έβαλε την δική του... σφραγίδα στην επιτυχία, αφού σημείωσε το μοναδικό-νικητήριο τέρμα με κεφαλιά στο 71ο λεπτό.

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θα θυμάμαι και ιστορίες που θα έχω να λέω για σένα! Λύπες, χαρές, γέλια, ταξίδια, δυσκολίες... Δυστυχώς, όμως, οι υποχρεώσεις μεγαλώνουν και ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Εύχομαι μόνο τα καλύτερα για σένα και να έρθει η στιγμή να σε καμαρώσω σε κατηγορίες που σου αρμόζει να είσαι Παμισάρα», ανέφερε ο Φιλόπουλος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.