Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 18:00

Ο Μεσσηνιακός πήρε τον τίτλο στο πρωτάθλημα Κ14

Γράφτηκε από τον
Ο Μεσσηνιακός πήρε τον τίτλο στο πρωτάθλημα Κ14

Με σκόρερ τους Μητσέα στο 9' και Λεμπέση στο 60', ο Μεσσηνιακός νίκησε το Σάββατο με 2-0 την Καλαμάτα στον τελικό του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κ14 και κατέκτησε τον τίτλο.

Οι δύο ομάδες κατέλαβαν φέτος την πρώτη θέση στους ομίλους τους και έτσι μονομάχησαν το Σάββατο για τον τίτλο του πρωταθλητή, με το Μεσσηνιακό να παίρνει το τρόπαιο και μάλιστα αήττητος σε όλη τη σεζόν ή για την ακρίβεια έχοντας μόνο νίκες. 12 σε ισάριθμα ματς στην κανονική σεζόν με τέρματα 84-5 και η 13η νίκη το Σάββατο στον τελικό με σκορ 2-0.
Ο αγώνας φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ και ήταν ο τελευταίος της σεζόν για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ενωσης. Ετσι μετά το πέρας του τελικού , έγιναν οι απονομές τόσο για τους φιναλίστ στο πρωτάθλημα Κ14, όσο και για για τις υπόλοιπες κατηγορίες.
Ο Μεσσηνιακός πήρε όπως προαναφέραμε την πρώτη θέση και η Καλαμάτα τη δεύτερη στο Κ14, ενώ στο Κ16, τον τίτλο κατέκτησε η Καλαμάτα.
Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ΕΠΣΜ έδωσαν κύπελλα και μετάλλια και σε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Κ14,, με το Ενωσιακό γήπεδο να γεμίζει από μικρά παιδιά και χαμόγελα το βράδυ του Σαββάτου.