Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 16:50

«Εφυγε» ο πρώην πρόεδρος του Πανηλειακού Σάκης Σταυρόπουλος

Γράφτηκε από τον
«Εφυγε» ο πρώην πρόεδρος του Πανηλειακού Σάκης Σταυρόπουλος

Στη θλίψη βύθισε όσους τον γνώριζαν και ιδιαίτερα τον ποδοσφαιρικό κόσμο και τους φιλάθλους του Πανηλειακού, η είδηση του θανάτου του Σάκη Σταυρόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Γνωστός για την αφοσίωση και τη σταθερή υποστήριξη προς την ομάδα, ο Σταυρόπουλος συνέβαλε καθοριστικά στις τεράστιες και ανεπανάληπτες εποχές του Πανηλειακού. Ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε και ανέπνεε για το ποδόσφαιρο, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στην ομάδα και στην ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο Σάκης Σταυρόπουλος πέθανε σήμερα τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Κουτσοχέρα Ηλείας. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση και θλίψη, τόσο στους φίλους και συγγενείς του όσο και στους φιλάθλους που τον θαύμαζαν για την αφοσίωση και την προσφορά του στον Πανηλειακό.

Η κληρονομιά που αφήνει πίσω του είναι βαθιά, ενώ η παρακαταθήκη του είναι αυτονόητο πως θα συνεχίσει να εμπνέει τους παίκτες και τους φιλάθλους του Πανηλειακού για πολλά χρόνια. Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές όλων όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.