Παρασκευή, 21 Νοέμβριος 2014 07:33

Αναβολή και… μπάχαλο στη Γ' εθνική - άγνωστο πότε και με ποιον θα ξαναπαίξει η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Οι κόντρες των «μεγάλων» που αδυνατούν να φτιάξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, παίρνουν… μπάλα και τις μικρές κατηγορίες καθώς χθες η ΕΠΟ ανακοίνωσε την οριστική αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου σε Σούπερ Λίγκα, Β' και Γ' εθνική.

Μάλιστα η αναβολή είναι… επ' αόριστο χωρίς να μπορεί προς το παρών να πει κανείς με ασφάλεια πότε θα δοθεί ένα τέλος στο μπάχαλο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η ΕΠΟ στην ανακοίνωση της επισήμανε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος αναίρεσης της απόφασης για μη ορισμό διαιτητών στα εθνικά πρωταθλήματα.
Τονίζει πως εμμένει σε αυτή την απόφαση με γνώμονα την προστασία όλων των εμπλεκομένων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ούτε η Πολιτεία ούτε οι ΠΑΕ έκαναν κάποια κίνηση για να αλλάξει η κατάσταση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος αναίρεσης της απόφασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 14/11/2014, για μη ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων (Super League, Football League, Γ' Εθνική Κατηγορία).
Η ΕΠΟ έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση με μοναδικό γνώμονα την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο τα απαιτούμενα πρώτα βήματα δεν έγιναν, ούτε από την πλευρά της πολιτείας, ούτε και από αυτή των ΠΑΕ, άρα δεν προκύπτει και ο λόγος διαφοροποίησης της θέσης της Ομοσπονδίας».

Μπλέξιμο
στη Γ' εθνική

Όσον αφορά την Γ' εθνική όπου συμμετέχει η Καλαμάτα, πρέπει να σημειωθεί πως την προσεχή Τετάρτη ήταν προγραμματισμένη εμβόλιμη αγωνιστική. Κανείς δεν ξέρει ακόμη αν θα γίνουν αγώνες την Τετάρτη και αν γίνουν ποιοι θα γίνουν. Θα γίνει η 8η αγωνιστική (η Καλαμάτα παίζει εντός με Παναργειακό) ή η 9η που είναι προγραμματισμένη; (η Καλαμάτα παίζει εκτός με Μαγούλα).

Κανονικά οι τοπικοί
αγώνες στην Μεσσηνία

Να διευκρινίσουμε για μια ακόμη φορά ότι η αναβολή δεν αφορά τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων σε όλη την χώρα. Έτσι το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν κανονικά όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων στην Μεσσηνία.

Στο Στάδιο χθες
η "Μαύρη Θύελλα"

Η Καλαμάτα χθες προπονήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο όπου έγινε οικογενειακό δίτερμα. Χάριτος, Γεωργακόπουλος και Βασιλόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα ενώ απουσίασε ο Τσάτσος που αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό και φυσικά ο τραυματίας Σαλαπάτας.