Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 17:40

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Στον τελικό Tuba Libre και No name

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Στον τελικό Tuba Libre και No name

Οι ομάδες Tuba Libre και No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ θα διεκδικήσουν το φετινό τίτλο στο κύπελλο ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”. Οι δύο ομάδες στα παιχνίδια που διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό γήπεδο “Π. Μπαχράμης” κέρδισαν αντίστοιχα με 5-0 τους Ουρανοκατέβατους και 3-0 την Μπαρτσελιώμα.


Φέτος θα πραγματοποιηθεί και ο μικρός τελικός και την 3η θέση θα διεκδικήσουν οι δύο χαμένοι των παραπάνω ημιτελικών, οι Ουρανοκατέβατοι με τη Μπαρτσελιώμα.
Η Tuba Libre είχε εύκολο έργο απέναντι στους Ουρανοκατέβατους τους οποίους κέρδισε 5-0, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο μέρος, καθώς πήρε προβάδισμα τριών γκολ. Στο β’ ημίχρονο έκανε συντήρηση δυνάμεων μια και έχει υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα καθώς θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Ουρανοκατέβατοι παρά τις προσπάθειες τους στη διάρκεια του ματς δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, ενώ πλήρωσαν και τα αμυντικά λάθη που έκαναν σε δύο από τα γκολ που δέχτηκαν.
Στο δεύτερο ματς που ακολούθησε η No name με ένα γκολ στο πρώτο μισάωρο, σχεδόν, του αγώνα και άλλα δύο στα τελευταία λεπτά του ματς επικράτησαν με 3-0 της Μπαρτσελιώμα, που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ στις προσπάθειες που έκαναν οι παίκτες της στη διάρκεια του ματς.

TUBA LIBRE – ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ 5-0

 

Στο 26’ ο Μπάλας δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή και ο Λακριντής βγήκε από τα πλάγια και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 37 από ασίστ του Καλογερόπουλου ο Λακριντής με ψηλοκρεμαστό πλασέ (λόμπα), πέτυχε το 2-0. Στο 46’ ο Κάλλας έκανε το διαγώνιο σουτ του και ο Μπάλας στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την “έσπρωξε” στα δίχτυα της ομάδας του για να γίενι έτσι το 3-0. Στο 56’ σέντρα του Χριστόπουλου στην μικρή περιοχή ο Στραβόλαιμος με πλασέ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτυών και “έγραψε” το 4-0. Στο 73’ από πάσα του Λακριντή ο Ζέρβας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λουκάς με βοηθούς διαιτητές την Καραγιάννη και τον Λιανό. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Ζέρβας στο 28’.
TUBA LIBRE: Κοσμάς (47’ Φαββατάς), Σπυρόπουλος, Κατσαρέας, Κουμούτσος, Κρεμμυδάς, Ζέρβας, Καλογερόπουλος (47’ Χριστόπουλος), Λακριντής, Σεριάτος (57’ Ανδριανόπουλος), Φιλανδριανός, Κάλλας (47’ Στραβόλαιμος).
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Σιώτος (57’ Κατσιώλης), Σαρδέλας (70’ Ζιώγος), Μπάλας, Δ. Παπαγεωργόπουλος (57’ Χριστοδούλου), Σταυρόπουλος (57’ Δημόπουλος), Ντόλιας, Παντσιώτης, Τσιμιχοδήμος, Καλλιγιάννης (57’ Μαρκόπουλος), Παππάς (66’ Τ. Παπαγεωργόπουλος), Στριλιγκάς.

ΝΟ ΝΑΜΕ/Κ. ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ 3-0

 

Στο 25’ από πάσα του Κοψαχείλη, ο Κουνάδης με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 72’ πάσα του Παπαδέα στον Κοψαχείλη και αυτός με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 74’ ο Θεοδωρόπουλος με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Λιανός με βοηθούς διαιτητές τους Γ. Μιχαλόπουλο, Λουκά. NO NAME: Κλιάφας, Θεοδωρόπουλος, Σπυρόπουλος, Κοσυφολόγος, Πανταζής (47’ Νινιός), Παπαδάκος, Κουνάδης, Μητσέας, Χρυσός, Κοψαχείλης Κοτσίλας (30 λ.τρ. Παπαδέας).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Πετρομανιάτης (41’ Κότσης), Μπαλάσης, Σαφάκας, Κατσιγιάννης, Κουτίβας 47’ Τσούκλερης), Μούκας (47’ Γεωργακόπουλος), Μπάρας, Κατσούλης (47’ Γκράσης), Μητρόπουλος, Λιάνος, Λιάπης (60’ Ζαφειρίου).