Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 21:17

"Το θαύμα του Αστέρα" στο "Kicker"

Γράφτηκε από τον
"Το θαύμα του Αστέρα" στο "Kicker"

 

Εκτενές αφιέρωμα στην εξαιρετική πορεία του Αστέρα Τρίπολης στη φετινή Superleague φιλοξενείται στην έκδοση του έγκυρου γερμανικού περιοδικού, «Kicker», το οποίο την αντιπαραβάλλει μ' αυτή της Ζούλτε Βάρεγκεμ στο Βέλγιο.

 

Η χάρη του Αστέρα έχει περάσει πλέον τα στενά ελληνικά σύνορα… Οι επιδόσεις των Αρκάδων ήταν φύσει αδύνατον να μην απασχολήσουν τα ξένα ΜΜΕ. Ετσι με τίτλο «το θαύμα του Αστέρα» υφίσταται αφιέρωμα στο «Κίcker» για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη με αφορμή τα κατορθώματα της στη Superleague, όπου φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οσο για το τι αναφέρει το ρεπορτάζ, η απάντηση βρίσκεται στη σύγκριση του μπάτζετ των Αρκάδων εν συγκρίσει μ' αυτό άλλων ομάδων, αλλά και στο μικρό μέσο όρο εισιτηρίων.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει το δημοσίευμα: «με τον Σάκη Τσιώλη στο τιμόνι αλλά και αρκετούς Ισπανούς στο ρόστερ έχει καταφέρει να αφήσει πίσω του ο Αστέρας ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει μεγάλο μπάτζετ, περίπου 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο μέρος όρος εισιτηρίων δεν είναι μεγάλος».
 
Πηγή: sentragoal.gr