Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 21:03

ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ: Ενίσχυση στο τέρμα με Αργυρόπουλο!

Γράφτηκε από τον
ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ: Ενίσχυση στο τέρμα με Αργυρόπουλο!


Σε στοχευμένη ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις προσανατολίζονται στην ΑΕ Λογγάς και οι ιθύνοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον Νίκο Μανιατέα, έχουν ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό τα υποψήφια μεταγραφικά αποκτήματα.

Την περασμένη σεζόν τα “περιστέρια” κατάφεραν έστω και με μπόλικο άγχος να σώσουν την... παρτίδα, εξασφαλίζοντας την παραμονή στην Β’ τοπική, όμως από εδώ και πέρα έρχονται καλύτερες μέρες.

Και αυτό διότι η διοίκηση και ο νέος τεχνικός, με τον οποίο υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων, έχουν οριοθετήσει τους στόχους, με τον πήχη και τις προσδοκίες να έχουν τεθεί πάρα πολύ ψηλά ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, οι “κιτρινόμαυροι” ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Γιώργο Αργυρόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας θεωρείται πολυτέλεια για την δεύτερη τη τάξει τοπική κατηγορία και υπάρχει η πεποίθηση πως θα δώσει σιγουριά στα μετόπισθεν.

Στο παρελθόν ο Αργυρόπουλος έχει βρεθεί κάτω από τα δοκάρια του ΑΟ Λαιΐκων, του Εθνικού Μελιγαλά, του ΑΟ Σπερχογείας, ΠΠτου Απόλλωνα Πεταλιδίου και του Παπαφλέσσα Χώρας.

Ακόμη, έχει παίξει και σε ομάδες της Αθήνας όπως ο Ολυμπιακός Λιοσίων, ο ΑΟ Γλυκών Νερών, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και ο Φοίνικας Περιστερίου.