Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 06:38

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Βελούδινο... διαζύγιο με Μπαστακό

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ: Βελούδινο... διαζύγιο με Μπαστακό

Σε χωριστούς δρόμους, όπως όλα δείχνουν, θα βαδίσουν ο ΑΟ Φοινικούντας και ο Άγγελος Μπαστακός.

Η σεζόν 2023-24 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως αυτή της... εκτόξευσης για τον ΑΟ Φοινικούντας. Μετά από μια εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής, η ομάδα της Φοινικούντας έφτασε μια ανάσα από την απευθείας άνοδο, καταλαμβάνοντας εν τέλει την 3η θέση.

Ωστόσο, ο “Φοίνικας” θα είχε μία ακόμη ευκαιρία ανέλιξης στην Α’ τοπική και το ιδανικό για εκείνον σενάριο, βρήκε εφαρμογή μέσω... Πύργου Τριφυλίας. Η άνοδος του Μιλτιάδη στη Γ' Εθνική, μέσω των αγώνων μπαράζ, σκόρπισε χαμόγελα και σε μία ακόμη γωνιά της Μεσσηνίας. Τα καλύτερα για τον ΑΟΦ, είναι πλέον μπροστά του.

Αφού αρχικά η διοίκηση του συλλόγου από τον Δήμο Πύλου - Νέστορος έδωσε τα χέρια με τον Κώστα Παλαμάρα για την συνέχιση της συνεργασίας τους, σειρά πήρε το θέμα της παραμονής του Τζανέτου Κατσαρέα, με τον οποίο επίσης επήλθε συμφωνία.

Η επόμενη κίνηση για τον “Φοίνικα” δεν θα αφορά ανανέωση, αλλά... αποδέσμευση, με τον Άγγελο Μπαστακό να έχει ενημερώσει τους αρμόδιους την ομάδα για την πρόθεση του να αποχωρήσει.

Το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να είναι... βελούδινο. Χαρακτηριστικό αυτού είναι τα όσα αναφέρει η διοίκηση για τον υψηλόσωμο αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό: ”Ο Άγγελος αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου. Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του και η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν."