Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 20:56

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Γίνεται... κάτοικος Πύργου Τριφυλίας ο Τζιόλας

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Γίνεται... κάτοικος Πύργου Τριφυλίας ο Τζιόλας

Ο Μιχάλης Τζιόλας θα γίνει όπως όλα δείχνουν το πρώτο θερινό μεταγραφικό απόκτημα του Μιλτιάδη, ο οποίος ξεκίνησε τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στη Γ' Εθνική.

Ο 22χρονος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα το περασμένο καλοκαίρι για επαγγελματικούς λόγους, καθώς υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία και αποδείχθηκε “λίρα εκατό” για τον ΠΑΣ Ράχη.

Αν και μέσος με ανασταλτικά κυρίως καθήκοντα, ο Τζιόλας πήρε από το... χέρι την ομάδα της Ράχης και με ηγετική παρουσία στο χορτάρι και 8 συνολικά τέρματα, όντας μακρά του δεύτερου ο πρώτος σκόρερ στο φετινό ρόστερ, την οδήγησε εκ του ασφαλούς στην παραμονή.

Ακούραστος “εργάτης” στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με γερά πνευμόνια, πιέζει, μαρκάρει, κάνει τάκλιν και παίζει με πάθος και αποφασιστικότητα, ενώ είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι.

Με... προίκα τις πολύ σταθερές εμφανίσεις του την τρέχουσα σεζόν και τη γενική παραδοχή πως ήταν ένας από τους καλύτερους μέσους του πρωταθλήματος της Α' τοπικής, αφήνει μετά από έναν χρόνο τους “κανονιέρηδες”  και... ανηφορίζει στον Πύργο Τριφυλίας με στόχο να εκπληρώσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες, παράλληλα με τους στόχους της νέας του ομάδας.

Παλαιότερα έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Πυργετού, ενώ υπήρξε βασικό μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Λάρισας.