Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 21:54

ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γιατρός της ομάδας ο Κώστας Δημητρακόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γιατρός της ομάδας ο Κώστας Δημητρακόπουλος

Ο Κώστας Δημητρακόπουλος παραμένει γιατρός της ομάδας όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση της η ΠΑΕ Καλαμάτα πριν από λίγη ώρα.

Παράλληλα έκανε γνωστό ότι νέος φυσιοθεραπευτής της ομάδας θα είναι ο Λεωνίδας Παπανικολάου, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από περίπου 12 χρόνια, καθώς είχε εργαστεί επί προεδρίας Γιώργου Ράλλη στη Δ’ και Γ’ εθνική.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μέλη του ιατρικού επιτελείου όλοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκησης αναφέρει: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι με απόφαση του προέδρου μας κ. Γιώργου Πρασσά, ο κ. Κώστας Δημητρακόπουλος παραμένει γιατρός της ομάδας, ενώ καθήκοντα φυσιοθεραπευτή αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Παπανικολάου ο οποίος θα έχει ακόμα συνεργάτες τους Θοδωρή Κοσμάτο, Αλέξανδρο Αλεξανδρή και Αλέξανδρο Πράστο ενώ παραμένουν και οι Νίκος Αναγνωστόπουλος και Πέτρος Ζέρβας που ήταν ήδη στο team.

Όλοι θα βρίσκονται στην διάθεση της ομάδας μας και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια την φετινή αγωνιστική περίοδο”.