Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 21:18

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Κράτησε Πετρουλάκη και Χαρμπίλα

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Κράτησε Πετρουλάκη και Χαρμπίλα

Σε δύο επιπλέον ανανεώσεις προχώρησε ο Αστέρας Βαλύρας, που κράτησε στις τάξεις του δύο ακόμα σημαντικά στελέχη του ρόστερ.

Ο λόγος για τους Γιάννη Πετρουλάκη και Περικλή Χαρμπίλα, οι οποίοι θα συνεχίσουν να φορούν και τη νέα χρονιά τo “αστέρι” στο στήθος. Είχε προηγηθεί η παραμονή του αρχηγού, Γιάννη Καρύδη, ενώ οι επαφές με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε διαδικασία ανανέωσης της συνεργασίας αναμένεται να συνεχίσουν τις προσεχείς ημέρες.

Η ανακοίνωση για τον Πετρουλάκη αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Αστέρα Βαλύρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με το... αρχηγόπουλο, Γιάννη Πετρουλάκη. Ο Γιάννης, όντας η ψυχή των αποδυτηρίων και η κολώνα της αμυντικής γραμμής του Αστέρα, δεν του πήρε πάνω από τρία δευτερόλεπτα για να πει το “ναι” της ανανέωσης και έτσι να γράψει το κοντέρ το τέταρτο έτος του στην ομάδα. Γιάννη, συνεχίζουμε μαζί στην οικογένεια του Αστέρα μας!»

Η ανακοίνωση για τον Χαρμπίλα αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Αστέρα Βαλύρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Περικλή Χαρμπίλα. Ο Περικλής, ένα από τα βασικά... γρανάζια του Αστέρα από το 2021 θα συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα, προσθέτοντας άλλη μια χρονιά ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα. Περικλή, συνεχίζουμε μαζί στην οικογένεια του Αστέρα μας!»