Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 14:49

Εβγαλε διοίκηση ο Πάμισος με πρόεδρο τον Γιώργο Ντούλη

Γράφτηκε από τον
Εβγαλε διοίκηση ο Πάμισος με πρόεδρο τον Γιώργο Ντούλη

Νέα διοίκηση έχει από την Κυριακή ο Πάμισος, με επικεφαλής τον Γιώργο Ντούλη, ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια σε αυτή τη θέση, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Γιώργο Γεωργιόπουλο, που θα είναι α' αντιπρόεδρος.

Αναλυτικά η σύνθεση του συμβουλίου, που έχει διετή θητεία είναι η εξής:
Γιώργος Ντούλης (πρόεδρος), Γιώργος Γεωργιοπουλος (α' αντιπρόεδρος), Γιώργος Βλαχάκης (β' αντιπρόεδρος), Αλέξανδρος Βλαχάκης (γ' αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Τσέρτος (γραμματέας), Κώστας Καψαλόποδας (ειδικός γραμματέας), Χριστίνα Μουζάκη (ταμίας), Βασίλης Μουλαβασίλης (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Τζούλιαν Κρακούλης Παναγιώτης Φιλόπουλος, Βασίλης Μουλαβασίλης, Μαρία Λαζαράκη, (μέλη).
Γενικοί αρχηγοί θα είναι κατά σειρά οι Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Τζούλιαν Κρακούλης, και Δημήτρης Καίσαρης, που θα είναι και έφορος υλικού, ενώ ο Κώστας Μπαρμπίτσας θα είναι σύμβουλος οικονομικών.

Η επιτροπή μεταγραφών

Μετά την εκλογή της νέας διοίκησης ο Πάμισος, ΄προχωρά άμεσα το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, που θα τον βρει και πάλι στην Α' τοπική. Η ομάδα της Μεσσήνης όρισε μάλιστα επιτροπή μεταγραφών, που θα τρέξει για την ενίσχυση των "πρασίνων". Αυτή αποτελείται από τους Γιώργο Ντούλη, Γιώργο Γεωργιόπουλο, Τζούλιαν Κρακούλη, Γιάννη Σταυρόπουλο και Βασίλη Μουλαβασίλη. Το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές και οι συνθέσεις των διοικητικών επιτροπών, καθώς και των νέων δομών ,που αποσκοπούν στην πιο εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία ,για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων του συλλόγου, όπως αναφέρει ο Πάμισος στη σχετική ανακοίνωση, που καταλήγει ως εξής: ".Όλοι μαζί μπορούμε ακόμη πιο ψηλά ,ακόμη πιο δυνατά, Πάμισος Μεσσήνης -1929-δύναμη ζωής ,δύναμη των πολλών στην πράξη .Κοπιάστε!".