Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 14:47

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κίνηση-ματ με Μπάρκα!

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κίνηση-ματ με Μπάρκα!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ουσίας και όχι μόνο εντυπωσιασμού προχώρησε ο Τέλλος Άγρας, με την απόκτηση του Δημήτρη Μπάρκα!

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο μπήκε ο Τέλλος Άγρας στην θερινή μεταγραφική περίοδο, ντύνοντας στα “ερυθρόλευκα” με κάθε επισημότητα τον Δημήτρη Μπάρκα. Ο 25χρονος Χωραΐτης επιθετικός ήταν ένας από τους πιο καταλυτικούς παίκτες στη φετινή πορεία του Μιλτιάδη σε πρωτάθλημα Α' τοπικής και μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική, σκοράροντας συνολικά έξι φορές.

Έτσι, οι Γαργαλιανιώτες προσθέτουν στη... φαρέτρα τους ένα πολύτιμο “όπλο” με έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαθέτει ένα πλούσιο πακέτο! Εμπειρία από ομάδες που έχουν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν, όπως η Εράνη με την οποία στέφθηκε πέρυσι πρωταθλητής στην Α' τοπική και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ' Εθνική, την Μαύρη Θύελλα με την οποία κατέκτησε το νταμπλ στην Μεσσηνία την σεζόν 2016-17, τον ΑΟ Διαβολιτσίου με τον οποίο έπαιξε στην Γ' Εθνική και φυσικά τον Μιλτιάδη. 

Νιώθει οικεία στους Γαργαλιάνους, καθώς έχει φορέσει ξανά την φανέλα του Άγρα με προπονητή τον Δημητρή Λίτσα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί επίσης και στον Παπαφλέσσα Χώρας και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, ενώ φυσικά διαθέτει πολλά καλά στοιχεία και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και στα δύο άκρα της επίθεσης, σουτάρει καλά, είναι διεισδυτικός και γενικότερα ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει φάσεις για τον εαυτό του και να κατεβάσει την μπάλα με ασφάλεια από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη.

 «Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον πρώτο της μεταγραφικό στόχο, που ακούει στο όνομα Δημήτριος Μπάρκας!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.