Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 01:39

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Τέλος ο Τριανταφυλλίδης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Τέλος ο Τριανταφυλλίδης

Τη δυνατότητα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχει πλέον ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Ράχη. 

Έπειτα από μια τετραετία, όπου ήταν βασικό “γρανάζι” και ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας σε απόδοση, ο 24χρονος αμυντικός θα αγωνιστεί με τα χρώματα άλλου συλλόγου την επόμενη σεζόν.

Ο Τριανταφυλλίδης, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις, είτε ως ακραίος αμυντικός, είτε ως στόπερ, είτε ως αμυντικό μέσος, αναμένεται να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων, ενώ αν και αμυντικογενής ποδοσφαιριστής, έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.
 
Προερχόμενος από την Ηλεία, έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες του Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ ακολούθησαν οι Λέοντες Αμαλιάδας και ο Ενιπέας Λαντζοΐου. Στη Μεσσηνία έχει παίξει ακόμη σε ΑΣ Ανδρούσης και Απόλλωνα Καλαμάτας.
 
Με δηλώσεις του στην “Ε” ο Τριανταφυλλίδης θέλησε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του ΠΑΣ Ράχη και κυρίως τους Νίκο και Αργύρη Λιάππα, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τους ανθρώπους της ομάδας για την άψογη συνεργασία και να τους ευχηθεί από καρδιάς καλή συνέχεια.