Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 13:35

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοντά στην επιστροφή ο Νίκος Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ:  Κοντά στην επιστροφή  ο Νίκος Αναστασόπουλος

Εβδομάδα εξελίξεων στα μεταγραφικά θα είναι αυτή που διανύουμε για την Καλαμάτα.


Οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τις πρώτες μεταγραφές ώστε να ξεκινήσει σιγά-σιγά η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Για την ώρα είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει ο έμπειρος αμυντικός μέσος Νίκος Αναστασόπουλος. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους διοικούντες τη Μεσσηνιακή ΠΑΕ και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις.
Από εκεί και πέρα αναμένεται να ολοκληρωθούν δύο μεταγραφές ξένων παικτών, ενός αμυντικού μέσου και ενός στόπερ, ενώ είναι κοντά και στην απόκτηση επιθετικού. Παράλληλα γίνονται κινήσεις για την απόκτηση ενός εξτρέμ, ενώ με όλους τους υπό μεταγραφή παίκτες δεν έχουν βγει προς τα έξω περισσότερες πληροφορίες.
Το σίγουρο είναι ότι όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κλείνουν σιγά-σιγά τα ανοικτά μέτωπα ώστε να προχωρήσει η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού ώστε να έχει ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος τους παίκτες που επιθυμεί στη διάθεση του, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία.
Οπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ η προετοιμασία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 22 Ιουλίου με την πρώτη να γίνεται στο αθλητικό κέντρο στα Παλιάμπελα. Σε ότι αφορά τα φιλικά, αυτό που έχει οριστικοποιηθεί είναι στις 4 Αυγούστου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και γίνονται κινήσεις για να κλειστούν φιλικά με ομάδες της ίδιας κατηγορίας, κάποια από τα οποία θα γίνουν στο Ελατοχώρι Πιερίας, εκεί που η Καλαμάτα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Προχθές η διοίκηση γνωστοποίησε με ανακοίνωση της, την ανανέωση της συνεργασίας με τον γιατρό Κώστα Δημητρακόπουλο, ενώ στη θέση του φυσιοθεραπευτή προσλήφθηκε ο Λεωνίδας Παπανικολάου, ο οποίος δουλέψει ξανά στην ομάδα, δύο φορές στο παρελθόν. Μαζί του ο Λεωνίδας Παπανικολάου θα έχει τρεις συνεργάτες του, οι Θοδωρής Κοσμάτος, Αλέξανδρος Αλεξανδρής και Αλέξανδρος Πράστος ενώ θα παραμείνουν στη θέση τους οι Νίκος Αναγνωστόπουλος και Πέτρος Ζέρβας.
Η σχετική ανακοίνωση της η ΠΑΕ Καλαμάτα αναφέρει: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι με απόφαση του προέδρου μας κ. Γιώργου Πρασσά, ο κ. Κώστας Δημητρακόπουλος παραμένει γιατρός της ομάδας, ενώ καθήκοντα φυσιοθεραπευτή αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Παπανικολάου ο οποίος θα έχει ακόμα συνεργάτες τους Θοδωρή Κοσμάτο, Αλέξανδρο Αλεξανδρή και Αλέξανδρο Πράστο ενώ παραμένουν και οι Νίκος Αναγνωστόπουλος και Πέτρος Ζέρβας που ήταν ήδη στο team.
Όλοι θα βρίσκονται στην διάθεση της ομάδας μας και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια την φετινή αγωνιστική περίοδο”.