Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 14:39

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1: Επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης ο Τριανταφυλλόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1: Επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης ο Τριανταφυλλόπουλος

Στην Τρίπολη επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αστέρα.

Ο 31χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στην αρκαδική ομάδα για 3,5 χρόνια, από τον Ιανουάριο του 2016 έως το καλοκαίρι του 2019, καταγράφοντας συνολικά 75 επίσημες συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League και ένα γκολ. Έκτοτε αγωνιζόταν στην Πολωνία, αρχικά στην Πογκόν (111 συμμετοχές, 6 γκολ) και πιο πρόσφατα στη Γκόρνικ Ζάμπρζε (12 συμμ.). Ο Τριανταφυλλόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Αστέρα. Νιώθω ότι μετά από την πενταετή μου θητεία στο εξωτερικό ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στην ομάδα και την πόλη που αγάπησα, δέθηκα και αγαπήθηκα. Έρχομαι με πολλές παραστάσεις και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οι οποίοι για τον Αστέρα αξίζει να είναι πάντα υψηλοί. Χρειάζεται ομαδική δουλειά και σε αυτή την προσπάθεια έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλω να στείλω, να είναι δίπλα μας σε όλες τις στιγμές και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Είμαι και πάλι στον Αστέρα» δήλωσε ο Τριανταφυλλόπουλος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.