Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 15:51

Ο Ανδρέας Βρυώνης για την βράβευση του από τους παλαίμαχους της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Ο Ανδρέας Βρυώνης για την βράβευση του από τους παλαίμαχους της Καλαμάτας

Τον Ανδρέα Βρυώνη πρώην πρόεδρο της Καλαμάτας τίμησαν μεταξύ άλλων οι παλαίμαχοι της “Μαύρης Θύελλας” στην εκδήλωση που προηγήθηκε του καθιερωμένου φιλικού με τον Ικαρο Νέας Ιωνίας το περασμένο Σάββατο.


Θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την βράβευση του στην παραπάνω εκδήλωση ο Ανδρέας Βρυώνης απέστειλε την ακόλουθη δήλωση: “Από σεβασμό στους δύο πρωτεργάτες της μεγάλης ιστορικής συγκινητικής στιγμής Γιώργο Κορομηλά και Κωνσταντίνο Παρασκευόπουλο που στο όνομα της νεώτερης γενιάς των παλαίμαχων οργάνωσαν και ολοκλήρωσαν με συγκινητικό τρόπο την τιμητική βράβευση των παλαίμαχων 1971-1972 και εμένα προσωπικά. Αισθάνθηκα την ανάγκη να τους ευχαριστήσω δημόσια γι’ αυτή την προσπάθειά τους.
Μας φέρατε όλους κοντά, πολύ κοντά. Μας τιμήσατε, σας ευχαριστώ παιδιά μου από τα βάθη της ψυχής μου γι’ αυτό που οργανώσατε και κάνατε πράξη. Ηταν συγκινητικό, θα μείνει στην ιστορία.
Κώστα Παρασκευόπουλε σε ευχαριστώ για την συγκινητική ομιλία, για την ψυχραιμία που έδειξες!!! Γιατί υπήρξε μία δύσκολη στιγμή για σένα!!!
Και πάλι από σεβασμό στο ήθος σας, στον χαρακτήρα σας και στην αξιοπρέπειά σας και την μεγάλη αγάπη που έχετε για τους παλαίμαχους και τη “Μαύρη Θύελλα”.
Συγχαρητήρια και πάλι μπράβο σας για τις συγκινητικές στιγμές που μας χαρίσατε”.