Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 16:48

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με Γαλανόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με Γαλανόπουλο

Οι... τίτλοι τέλους στην συνεργασία του Ατρόμητου Πλατύ με τον Γιώργο Γαλανόπουλο έπεσαν την Τετάρτη (26/6), με την διοίκηση της “κιτρινόμαυρης” ομάδας να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον 37χρονο τεχνικό, μετά από συμπόρευση τεσσάρων ετών.

Στην σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου κάνει τον απολογισμό της κοινής τους πορείας, μεταφέροντας ταυτόχρονα τις θερμότερες ευχές για τα μελλοντικά του σχέδια. Κλείνοντας, αποκαλεί τον κ. Γαλανόπουλο «μέρος της ιστορίας του συλλόγου μας».

Αναλυτικά: 

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Γαλανόπουλο.
 
Ο Γιώργος ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου μας το 2020, σε μια περίοδο κομβική για τον σύλλογό μας. Τα τρία αυτά αγωνιστικά χρόνια, καθώς μία χρονιά τα πρωταθλήματα διακόπηκαν λόγω του κορωνοΐού.
 
Κατόρθωσε λοιπόν να ανεβάσει την ομάδα μας κατηγορία και να την διατηρήσει στην Β' τοπική για τα επόμενα δύο χρόνια. Το πέρασμά του θεωρείται επιτυχημένο.
 
Εμείς από την πλευρά μας τον ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα πρόσφερε και ευχόμαστε να έχει υγεία με την οικογένειά του και καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει.
 
Γιώργο, έγινες μέρος της ιστορίας του συλλόγου μας!»
 
Γιώργος Γαλανόπουλος: «Αποχωρώ γεμάτος»
 
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, με καλές αλλά και δύσκολες στιγμές, σε όλη την διοίκηση και ιδιαίτερα στον φίλο μου και πρόεδρο, Ηλία Σγουράκη. Αυτό που ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια και είχαμε στο μυαλό μας, το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό! Φεύγω από την ομάδα γεμάτος και χαρούμενος.
 
Εύχομαι πολλές επιτυχίες στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους της. Τέλος, να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα τα τέσσερα αυτά χρόνια για τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισαν και τους εύχομαι τα καλύτερα!».