Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 15:16

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Με Σακελλαρόπουλο στον πάγκο και τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Με Σακελλαρόπουλο  στον πάγκο και τη νέα σεζόν

Με τον Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο στον πάγκο του θα πορευτεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο Πανθουριακός.


Ο Σακελλαρόπουλος θα έχει για 4η σερί χρονιά την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, έχοντας δίπλα του για άλλη μια σεζόν τους συνεργάτες του, τον γυμναστή Γιώργο Κατσούλη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Θεόδωρο Σακκά και τον φυσιοθεραπευτή Ηλία Τριάντο.
Δίπλα στο προπονητικό επιτελείο θα βρίσκονται ο υπεύθυνος της ομάδας Γιάννης Ζέππος, ο γενικός αρχηγός Λεωνίδας Φράγκος και ο υπεύθυνος του γηπέδου και έφορος υλικού Αβράμης Αθηνέλης.
Η ομάδα όπως κάθε χρόνο έτσι και την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο θα έχει
πρωταγωνιστικούς στόχους. Ηδη ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος με τους συνεργάτες του, αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Οπως έχουν αποφασίσει η ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα στηριχθεί στους παίκτες από το υπάρχουν υλικό και θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες. Στόχος είναι η απόκτηση 7-8 παικτών και θα προωθηθούν 2 με 3 από την ομάδα του Μεσσηνιακού, στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει τόσο με τον ιστορικό σύλλογο, αλλά και με τον Αίαντα. Σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση στόχος είναι να αποκτηθούν παίκτες κυρίως για την μεσοεπιθετική γραμμή.
Για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για το ποιοι παίκτες θα φορέσουν τη φανέλα του Πανθουριακού την ερχόμενη σεζόν, παρά μόνο δύο, οι οποίοι θα αποχωρήσουν και άλλος ένα που θα φύγει για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Μπεσσή τερματοφύλακα και Ορέστη Αντεμάι επιθετικός που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και τον Δημήτρη Ζαραφέτα, ο οποίος θα στρατευθεί.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία, αν και για την ώρα είναι νωρίς κάποιοι παίκτες θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα και όλοι μαζί θα δώσουν το παρών μετά τον 15αύγουστο, όπου θα ξεκινήσουν και επίσημα οι προπονήσεις.