Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 23:34

ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ: Με... φόρα ξεκίνησαν οι “τρομοκράτες”

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ: Με... φόρα ξεκίνησαν οι “τρομοκράτες”

Στον πάγκο του ΑΟ Φυτειάς θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Στράτης Μάρκου (φωτό), όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου. Παράλληλα, οι “τρομοκράτες” διατήρησαν στο ρόστερ τους την πλειοψηφία των παικτών, ενώ αναμένονται και κάποιες προσθήκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η χρονιά δεν θα μπορούσε φυσικά να ξεκινήσει αλλιώς, αφού πρωταρχικός μας στόχος ήταν να έρθουμε σε συμφωνία με τον προπονητή μας, Μάρκου Ευστράτιο για την ανανέωση της συνεργασίας μας.

Συνεχίζουμε λοιπόν για ακόμα μια χρονιά μαζί και του ευχόμαστε όλοι από καρδιάς να είναι υγιής και να έχει πολλή δύναμη και υπομονή για την δύσκολη σεζόν που έρχεται. Η στήριξη και η συνεργασία όλων μας μαζί του, για την επίτευξη των στόχων μας θα είναι μονόδρομος.

Αμέσως μετά τη συμφωνία μας άρχισε ο σχεδιασμός για το αγωνιστικό κομμάτι, ξεκινώντας από τον βασικό μας κορμό, τον οποίο και θέλουμε να κρατήσουμε, διατηρώντας αυτή τη βάση που έχουμε δημιουργήσει από πέρυσι.
 
Συνεπώς, ο Αθλητικός Όμιλος Φυτειάς με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας της με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για τη σεζόν 2024-2025:
 
Μπεσσής Δημήτριος, Μάρκου Γρηγόριος, Μανωλούδης Σπυρίδων, Μπαστακός Χρήστος, Παφίλης Γεώργιος, Παυλόπουλος Ιωάννης, Καράμπελας Παναγιώτης, Ρηγανάκος Σταύρος, Φαληρέας Ανδρέας, Βαβαρούτσος Ευάγγελος, Κατσαφάδος Ιωάννης, Νικολακόπουλος Πέτρος, Μακρής Φώτιος, Σωτηρόπουλος Άγγελος, Τόσβης Γεώργιος και Μάλαμας Στυλιανός.
 
Τέλος, η διοίκηση κάνει προσπάθεια για την ανανέωση άλλων δύο ποδοσφαιριστών μας και σε συνδυασμό με ουσιαστικές μεταγραφές, είμαστε πεπεισμένοι ό,τι η ομάδα μας θα είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική.
 
Με τιμή το Δ.Σ.
 
ΜΙΑ ΖΩΗ Α.Ο.Φ.»