Παρασκευή, 21 Νοέμβριος 2014 20:04

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αναβάλλονται και οι αγώνες της Τετάρτης - με Παναργειακό το επόμενο ματς όταν αυτό γίνει...

Γράφτηκε από τον

Την Πέμπτη το μεσημέρι οριστικοποιήθηκε ότι δεν θα γίνουν τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και ότι αναβάλλεται το ματς της "Μαύρης Θύελλας" με τον Παναργειακό που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή.
Σήμερα οι ομάδες της Γ' εθνικής έμαθαν ότι δεν πρόκειται να γίνουν ούτε οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής που είχαν προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη.


Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Επιτροπής Γ' Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος δήλωσε σχετικά στο "grandsport": «Από τη στιγμή που δεν ορίστηκαν μέχρι σήμερα οι αγώνες, τότε είναι οριστικό ότι την επόμενη Τετάρτη δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση. Τα παιχνίδια της Γ' Εθνικής αναβάλλονται».
Όσον αφορά τα παιχνίδια της επόμενης Κυριακής 30 Νοεμβρίου τόνισε: «Αυτό θα το δούμε στις αρχές της εβδομάδας και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις, για το αν συνεχίσει η ΚΕΔ/ΕΠΟ να μην ορίζει διαιτητές ή υπάρξει κάποια άλλη απόφαση».

Θα ξεκινήσει από
εκεί που σταματήσει…

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως, όπως προκύπτει από την ΕΠΟ, το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει (όταν γίνει αυτό) από εκεί που είχε σταματήσει, χωρίς να μετατεθούν οι αγωνιστικές που χάθηκαν.
Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο παιχνίδι της Καλαμάτας θα είναι με τον Παναργειακό, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό το πότε θα γίνει…
Στο μεταξύ, η Καλαμάτα συνεχίζει τις καθημερινές προπονήσεις περιμένοντας τις εξελίξεις. Αύριο και μεθαύριο η θα γυμναστεί στο Δημοτικό Στάδιο, όπου έγινε και η σημειρνή προπόνηση. Η διακοπή κόβει το ρυθμό της ομάδας που προερχόταν από δύο νίκες όμως τουλάχιστον θα είναι ευεργετική για τους τραυματίες (Σαλαπάτα, Χαρίτο, Γεωργακόπουλο, Βασιλόπουλο).