Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 16:04

ΕΡΑΝΗ: Αποχώρησε από το προπονητικό-τιμ ο Μπατζάκας

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Αποχώρησε από το προπονητικό-τιμ ο Μπατζάκας

Παρελθόν αποτελεί για την Εράνη το μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας, Κομνηνός Μπατζάκας.

Ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Θοδωρή Γιακαλή, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την φυσική κατάσταση και ανάλυση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών, γνωστοποίησε μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ό,τι αποχωρεί από τα δρώμενα της ομάδας. Παράλληλα, ο κ. Μπατζάκας έκανε ένα μίνι απολογισμό της σεζόν που πέρασε.

Παρά την σύντομη, όπως αποδείχθηκε, θητεία του, o 26χρονος Μυτιληνιός πτυχιούχος φυσικής αγωγής υπηρέτησε τους Φιλιατρινούς με απόλυτο επαγγελματισμό και παρουσίασε εξαιρετικά δείγματα γραφής, ενώ με τον χαρακτήρα του κέρδισε τους πάντες.

«Έστω και καθυστερημένα, θα ήθελα να πω δύο λόγια για την σεζόν που μας πέρασε (2023-2024).
 
Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Εράνης Φιλιατρών για την συνεργασία μας, την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την στήριξη που μου προσέφερε.
 
Για τους πρωταγωνιστές μου, τους ποδοσφαιριστές μου... θα μπορούσα να γράφω για ώρες, γι' αυτό παραθέτω τις παρακάτω φωτογραφίες, γιατί μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις!
 
 
Εύχομαι αυτή η ομάδα, οικογένεια, να επιστρέψει γρήγορα στις εθνικές κατηγορίες, όπου ανήκει.
 
Εις το επανειδίν!», ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.
 
Νωρίτερα ο κ. Μπατζάκας έχει εργαστεί στην Επισκοπή Ρυθύμνου, την Α.Ε. Ερμιονίδας, τον Αιολικό Μυτιλήνης, τον Αιγέα Πλωμαρίου, καθώς επίσης και στην “Α.Σ. Πράσινη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός Κομοτηνής”.