Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 02:20

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Με Παντελή Τσιγαρίδη στον πάγκο τη νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Με Παντελή Τσιγαρίδη στον πάγκο τη νέα χρονιά

Με τον Παντελή Τσιγαρίδη στον πάγκο του θα πορευτεί τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Ατρόμητος Πλατύ.

Ο έμπειρος προπονητής σε συνάντηση που είχε πριν από λίγες ημέρες με τον πρόεδρο, Ηλία Σγουράκη και μέλη της διοίκησης συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Στη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε ταύτιση απόψεων και αποφάσισαν να συνεργαστούν.
Ο Παντελής Τσιγαρίδης επιστρέφει στο ποδοσφαιρικό του σπίτι μετά από χρόνια, που είχε διατελέσει προπονητής του Ατρόμητου, ενώ στην ομάδα του Πλατύ έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο.
Ως προπονητής έχει δουλέψει ακόμη σε ΑΕΠΣ Αρις, Βλαχόπουλο, Θύελλα Χαρακοπιού, Πανιώνιο και την αγωνιστική περίοδο που πέρασε στο Δώριο.
Από τις πρώτες κινήσεις διοίκησης και προπονητή θα είναι οι επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα ανανεώσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν και από εκεί και πέρα θα γίνουν και όσες μεταγραφές χρειαστούν.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ατρόμητου ο Παντελής Τσιγαρίδης μιλώντας στην “Ελευθερία”, ανέφερε: “Σκοπός μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής. Θα ξεκινήσουμε το σχεδιασμό της ομάδας, με τις πρώτες κινήσεις να αφορούν τη συζήτηση με τους παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα για να δούμε ποιοι θα μείνουν και από εκεί και μετά θα κάνουμε όποιες προσθήκες χρειαστούν ώστε να δημιουργήσουμε μια δυνατή μια αξιόλογη ομάδα”.