Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 15:02

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ": Η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει τον πρωταθλητή

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ": Η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει τον πρωταθλητή

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους” που θα διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα, καθώς θα κριθεί ποια ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια.


Το προβάδισμα έχει η Tuba Libre που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς, αλλά ελπίδες έχουν η No name/Κ. Κούμανης, που είναι στη δεύτερη θέση με 15 πόντους και οι Ουρανοκατέβατοι στην 3η με 14.
Η Tuba Libre αντιμετωπίζει σήμερα τη No pasaran στο παιχνίδι που ανοίγει την τελευταία αγωνιστική και με νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η No name θα αναμετρηθεί με τους Ουρανοκατέβατους την Τετάρτη με το παιχνίδι να κλείνει τη φετινή σεζόν. Οι δύο ομάδες θέλουν στραβοπάτημα της Tuba Libre και στο μεταξύ του ματς θα διεκδικήσουν τη νίκη για να κερδίσει μία από τις δύο το πρωτάθλημα.
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής συμπληρώνουν τα παιχνίδι Old school – ΚΤΕΛ, που θα γίνει σήμερα και Μπαρτσελιώμα – Ενωση Λογιστών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Δευτέρα 1/7
Tuba Libre – No pasaran, 7μ.μ.
Old school – ΚΤΕΛ, 9 μ.μ.

Τετάρτη 3/7
Μπαρτσελιώμα - Ενωση Λογιστών, 7 μ.μ.
No name/Κ.Κούμανης ΑΒΕΕ – Ουρανοκατέβατοι, 9 μ.μ.

Η βαθμολογία

Αναλυτικά η βαθμολογία μετά από 6 αγωνιστικές έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)
1. Tuba Libre 23-6 16
2. Νο name 27-16 15
3. Ουρανοκατέβατοι 17-10 14
4. ΚΤΕΛ 20-10 10
5. Old school 10-14 9
6. Ενωση λογιστών 10-20 3
7. Μπαρτσελιώμα 7-18 3
8. No pasaran 6-26 0

Οι σκόρερ

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ βρίσκεται ο Θανάσης Λακριντής της Tuba Libre, που έχει σημειώσει 12 γκολ.
Τη δεύτερη θέση μοιράζονται οι Βαγγέλης Γυφτέας της No name και Κώστας Ανυφαντής της Old school, οι οποίοι έχουν πετύχει 6 γκολ.
Αναλυτικά, οι σκόρερ μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής είναι οι:

12 γκολ: Λακριντής (Tuba Libre)

6 γκολ: Γυφτέας (No name), Ανυφαντής (Old school)

4 γκολ: Κ. Δαβίλλας (Ενωση Λογιστών), Αντωνόπουλος (ΚΤΕΛ), Πανταζής, Δωδέκατος (No name), Πετεινάρης (Ουρανοκατέβατοι)

3 γκολ: Τσίρμπας (ΚΤΕΛ), Τζίφας (No name), Γιακουμής (No pasaran), Ζιώγος, Στριλιγκάς (Ουρανοκατέβατοι), Περιβολάρης (Tuba Libre)

2 γκολ: Δουλάμης, Κ. Ξυδέας (Ενωση Λογιστών), Θ. Ηλιακόπουλος, Δ. Ηλιακόπουλος (ΚΤΕΛ), Νινιός, Σπυρόπουλος, Χελάς (No name), Πατογιάννης, Γεωργούσης (Ουρανοκατέβατοι), Χριστόπουλος, Εμμανουήλ, Κατσαρέας, Σεριάτος (Tuba Libre)

1 γκολ: Ε. Σταθούλης, Ι. Σταθούλης (Ενωση Λογιστών), Τσιγαρίδης, Γ. Στασινόπουλος, Κ. Κατράνης, Γεωργακόπουλος, Καρνούσκος, Παυλόπουλος, Γκίζας, Π. Κατράνης (ΚΤΕΛ), Κουτίβας, Μητρόπουλος, Σταθακόπουλος, Χριστιάς, Κατσιγιάννης, Μούκας, Τσούκλερης (Μπαρτσελιώμα), Παπαδέας, Αντωνόπουλος, Κοτσίλας, Θεοδωρόπουλος (Νο name), Μούγιος, Καπετανάκης, Παναγόπουλος (No pasaran), Δημητρίου, Πελεκάσης, Λύρας, Πολυμενέας (Old school), Καλιγιάννης, Αν. Παπαγεωργόπουλος, Ντόλιας (Ουρανοκατέβατοι), Καλογερόπουλος, Κάλλας (Tuba Libre)